Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Vărsător luna august 2017

Horoscop Minerva Vărsător luna august 2017 – Eclipsele le deschid mintea la multe noi posibilități în viața lor.

S-ar putea să fie nevoie să acorde mai multă atenție sănătății dar mai ales ieșirilor emoționale, în special, în preajma Lunii Pline cât și a Lunii Noi, adică pe 7 și 21 august!

Horoscop Minerva LUNA AUGUST 2017 INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Posibil ca trezirea spirituală de care vorbeam la celalte semne să se petreacă și la ei dacă nu s-a întâmplat deja, iar acest lucrur le cere să se concentreze cât mai mult pe conservarea propriei energi.

În abundența lor ciclurile astrale se suprapun și mulți dintre ei s-ar putea pomeni într-un parteneriat expansiv și educativ în același timp. Sunt în armonie cu semnele de Foc, și ar putea să lucreze alături de alții la crea unei lumi alta decât o trăiesc acum.

Luna aceasta ar putea sa-și apresieze limitele sociale și să-și contabilizeze prieteniile. Pentru ei a venit momentul să decidă și să înceapă să facă ceva asemenea altora, inclusiv a celor din familia sa.

Relațiile sociale îi conduc spre responsabilități mai mari. Sunt de luat mari decizii. Le sunt de ajutor culorile galben și verde în această lună. Unele remedii ar putea include: uleiuri esențiale de Lămâie verde, de trandafir, lemn dulce, iarba de grâu, mentă, narcise și supe de legume ori smooti de fructe de sezon; cristale ca citrin, calcit galben, topaz galben sau aventurin, jad verde ș.a.

Relațional totul stă sub semnul puterii sufletești egală și opusă totodată, ceea ce evidențiază partea spirituală a acestei luni.

Parteneriatele Vărsătorilor au acum o legătură spirituală aparte sau se aprofundează pentru cei care își asumă angajamente pe termen lung. Semnul lor explorează o nouă ipostază a iubirii. Căile vechi ar putea să nu mai funcționeze, mai ales după Eclipsa totală de soare din 21 august.

Din fericire, acest domeniu al vieții lor primește o și mai mare putere de afirmare și un potențial de a face lucruri extraordinare, reînnoit. Întâlnirea cu cineva, pe neașteptate, poate fi o probabilitate majoră pentru mulți nativi.

Acesta este momentul perfect pentru ca germenii sufletului să facă să îl găsească pe celălalt. Asteroidul Valentin le oferă dragoste într-un mod armonios, mă refer șa iubirea și înțelegerea adevărată.

Poate să nu fie vorba despre o relație de dragoste, dar influxurile astrale lucrează cu inima Vărsătorilot pentru a le oferi mai multă deschidere în ce privește îngrijirea de Sine și compasiune. Ar putea să simtă ceva mai emoționați în acest perioadă.

Eros și Psyche sunt, de asemenea, într-un trigon armonios cu semnul lor și permit ca ceea ce poftește inima să fie primit. Pot fi inspirați pentru realizări artistice de valoare sau să îi găsim gravitând în zona artelor vizuale. Ce mai, foarte multă armonie și foarte multă iubire, de astă dată și pentru sine, nu doar pentru celălalt.

În ce privește partea profesională, faptul că Marte trece prin Leu, foarte aproape cu Soarele pentru o buna parte a lunii, există o mulțime de oportunități menite să se afirme dar în același timp să și învețe.

Educația continuă, în propria linie de lucru, este o posibilitate majoră acum. Au foarte multă energie ceea ce îi ajută să-și mărească aria de afirmare și le oferă avantajul compeției finale.

Sunt destul de pricepuți și chiar văd imaginea de ansamblu în comparație cu colegii lor. Posibil să acționeze multifuncțional în acest moment și chiar să simtă că trăiește două vieți diferite când vine vorba de munca lor.

Pot avea o slujbă de zi dar și una de noapte, baleiază între cele două în căutarea unor noi idei, creativitatea lor fiind în fond, adevăratul scop, în acest moment. Aceasta ar putea fi și luna în care scopul lor de viață să devină realitate și adevărata lor carieră de acum să înceapă.

Finanțele lor ar putea fi în creștere pe tot parcursul acestei luni. Este important să acorde atenție lunii în scădere după Luna Plină din 7 august.

Au o mare putere de a crește energia fluxului financiar, deoarece această energie îi poate aduce în centrul unor evenimente cu oameni care doresc același lucru ca și ei iar sincronicitatea nu le va fi deloc străină în tot acest timp.

Sunt posibile călătorii pe neașteptate, susținute permanent de Jupiter din Balanță, ceea ce ar putea crește potențialul de câștig sau le va oferi un sprijin suplimentar de care au nevoie pentru finanțarea suplimentară a proiectelor pe care le susțin. Umplerea contului de economii va fi tema acestei luni.

Ca sănătate mișcarea ar trebui să fie cuvântul de ordine! Dacă vor să fie într-o formă bună, aceasta este luna în care pot schimba multe. Rutina de la birou este canalizată de antrenamentul personal și este susținută de toată energia Leului, semnul lor complementar.

Ar trebui să fie puțin atenți la problemele cu circulația perifierică, dar și la cele cardiovasculare și atunci se impun o serie de exerciții cardio îmbunătățite. Să se concentreze mai întâi însă, pe sănătatea inimii!

Având Marte în Leu în semnul opus semnului lor, să fie atenți și la plămâni și la sistemul pulmonar. Să consume alimente care le susțin sistemul circulator, inclusiv – fulgi de ovaz și grăsimi sănătoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top