Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Vărsător septembrie 2017

Horoscop Minerva Vărsător septembrie 2017 – Pentru cei născuți sub semnul Vărsătorului, septembrie va fi o lună reușită și productivă. Dar stați liniștiți, ei își asumă responsabilitatea de a lua deciziile pe care le cred bune, chiar dacă sunt bune doar pentru ei, nu și pentru ceilalți. Acest lucru înseamnă că pentru ei nu există manuale de studiu.

APASĂ PE ZODIA TA DACĂ VREI SĂ-ȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA SEPTEMBRIE:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Poziția lui Saturn, stăpânul înțelepciunii vărsătoriene, indică, fără echivoc, noi oportunități. În plus, circumstanțele se vor desfăsura în avantajul lor, în moduri la care adversarii lor declarați nu se vor aștepta.

Pe scurt, nu au de ce se plânge! Când vine vorba de lucru, prima lună de toamnă le va permite să revină la proiecte mai vechi pe care le-au uitat sau le-au lăsat să zacă în vreun sertar. În sfera relațiilor personale, pot exista metamorfoze semnificative, dar ele nu îi vor viza direct. Aceste schimbări îi vizează pe cei dragi și prietenii.

Desigur, acest lucru va necesita o anumită atenție și chiar să acționeze dacă trebuie. Este important să subliniez că, datorită poziției nefavorabile a lui Mercur și a lui Marte, vor trebui să acționeze cu precauție, să nu se grăbească să ia decizii importante, să se concentreze asupra muncii în echipă, altfel, totul s-ar putea complica.

Septembrie va fi o lună favorabilă din punct de vedere relațional, celor născuți sub semnul Vărsătorului. Este probabil ca o serie de evenimente importante să aibă loc în familia lor, dar nu care să îi vizeze direct pe ei. Este bine să se implice în unele discuții care au loc în cuplu sau în familie, în general, deoarece au darul de a dezamorsa conflictele.

Vărsătorii care sunt fericiți să aibă propriile alternative sunt sfătuiți de astre să fie la fel de blânzi și de atenți cu partenerii lor, pentru că mai repede decât cred vor avea nevoie de suportul acestora. Deci, să nu-și rețină cuvintele și emoțiile cum au obiceiul și să se ascundă în spatele unei false veselii!

Pe de altă parte, Vărsătorii singuri își pot dedica timpul liber exclusiv pentru ei inșiși. Nu are rost să încerce să forțeze o relație deoarece totul se va întâmpla de la sine, fără interferențe lor sau ale altora și în cel mai bun mod.

Și apoi nu are sens nici să se limiteze. Doar să nu se complacă în propriile slăbiciuni și nici să nu fie cauza conflictelor. Duetul Marte – Mercur le-ar putea aduce probleme serioase în viață, dar numai dacă lăsa ei să se întâmple asta. În această privință, este suficient să fie lipsit de imaginație ori să prefere anumite lucruri din motive pur egoiste.

În schimb, profesional este puțin probabil ca septembrie să le aducă provocări semnificative. În mod literal, la începutul primei decade, cei care au propria afacere vor simți brusc fluxul puternic de energie vitală care, pe moment, îi va destabiliza. Vor dori să acționeze, să apese pedala de accelerație, deci le sugerez să fie atenți la obstacolele pe care le întâmpină sau la condițiile în care se creează aceste obstacole.

În anumite situații, acesta sunt exact ingredientul de care au nevoie, doar să nu piardă simțul proporției, virtutea lor de bază în acest stadiu. Colegii îi vor sprijini toate inițiativele și, mai mult, septembrie va fi ideal pentru semnarea unor acorduri importante și pentru a face alianțe de afaceri, concentrându-se nu pe succesul imdiat ci pe stabilitatea acestuia. Cei care nu au propria afacere ar trebui probabil să înceapă să se gândească la materializarea unor inițiative de durată.

Aceasta nu înseamnă neapărat deschiderea unei afaceri, există multe modalități de îmbunătățire a situației lor financiare, iar acum au toate șansele să facă acest lucru, oferindu-și o bază necesară pentru viitor. Dar nu ar trebui să își rezolve conflictele în forță iar diplomația lor să fie una ponderată dacă vor câștig de cauză. Poziția lui Mercur și a lui Marte arată că trebuie să acționeze cu exactitate și în timpul negocierilor să nu își permită să se abată de la poziția lor.

În ce privește planul financiar, se pare că spiritualitatea joacă un rol major în ce privește finanțele lor luna aceasta. Ar trebui să echilibreze interesele lor pentru spiritualitate și pentru partea materială dacă își doresc succesul financiar.

Își pot îmbunătăți câștigurile, ajutând-i pe alții să devină mai bogați. Cu toate că influxurile lui Marte și ale lui Mercur vor deveni treptat mai favorabile, eforturile de îmbunătățire a finanțelor personale poate să nu fie un succes. Ar trebui să analizeze cheltuielile și să elimine tot ce este inutil pentru a-și mări conturile.

Sănătatea se va îmbunătății vizibil. Ba mai mult, va alerga pe la medici și va plăti vis-a-vis de probleme minore de sănătate care îi sperie. Au însă atâta vitalitate încât vor depăși momentele de cumpănă dar ar trebui să fie atenți și la problemele de intimitate.

Sănătatea poate fi îmbunătățită prin curățarea organismului de impurități și de toxine dar și prin conștientizarea nevoii unei stări de sănătate generale. Acum pot încerca să scape de obiceiurile nedorite cum ar fi dependența de cafea, renunțarea la fumat sau dependența de alcool ori de medicamente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top