Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MUZICAL. Ce muzica asculti in functie de zodie

Stiri

HOROSCOP MUZICAL. Ce muzica asculti in functie de zodie

HOROSCOP MUZICAL. Fiecare zodie vine cu un anumit bagaj emotional, cu anumite caracteristici implantate de astre.

Avand in vedere ca fiecare zodie are o specificitate, este si normal ca simtul muzical sa difere de la o persoana la alta. Ce muzica te reprezinta in functie de zodie, afla in horoscopul de mai jos.

BERBEC
Berbecii asculta in special muzica clasica si pop rock. Wagner ii unge pe suflet, insa nu pot fi uitati nici artisti de heavy metal sau punk si hard rock. Berbecii sunt innebuniti dupa Coldplay, The Sex Pistols sau Ozzy Osbourne.

CITESTE SIHOROSCOPUL CULORII SUFLETELOR

TAUR
Taurii sunt ceva mai comerciali in preferintele muzicale, ascultand in special pop-ul american cu un instrumental usor de retinut si versuri usor de memorat. Totusi, taurii se apleaca cu urechea si catre grei precum Rolling Stones sau The Beatles.

GEMENI
Gemenii resping cu obstinatie muzica rap, deoarece nu o considera muzica. Aleg insa pop si il asculta pe regele muzicii pop, Michael Jackson. Pentru starile melancolice merge un disc vechi cu Frank Sinatra si te unge la inima Tom Jones.

RAC
Sensibilitatea si romantismul acestor nativi se vor reflecta si in preferintele lor artistice, in acest caz, cele muzicale. Whitney Houston, Kelly Clarkson sau Celine Dion sunt cantaretele potrivite a caror versuri au o incarcatura emotionala aparte.

LEU
Firi ceva mai temperamentale si arogante datorita pozitiei lor pe harta astrelor (fiind si regele junglei), leii asculta piese mai putin digerabile pentru restul zodiacului, in special din zona heavy metal sau hard rock. Black Sabbath, Led Zeppelin si Marylin Manson se numara printre favoriti.

FECIOARA
Fecioarele sunt adevarate visatoare si adora muzica cu un mesaj subliminal. Sunt adeptele muzicii pop comerciale dar asculta cu mare drag melodii in stilul chill-out. Fecioarele sunt innebunite dupa Moby, Ellie Goulding sau artisti de muzica electronica precum David Guetta.

CITESTE SI: HOROSCOPUL IUBIRII

BALANTA
Johan Strauss, Barbara Streisand sau Depeche Mode – o adevarata varietate culturala gasim in playlistul balantelor. Balantele asculta cam orice, cu o singura conditie: muzica respectiva sa aiba mesaj si un instrumental bine realizat.

SCORPION
Scorpionii sunt pasionati de jazz, aici incluzand artisti ca Aretha Franklin sau Holly Cole. Acestia sunt pasionati si de romantele romanesti, neuitand de Dan Spataru, Angela Similea sau Madalina Manole.

SAGETATOR
Sagetatorilor le place muzica pe care o asculta in filme. Soundtrackul din „Kill Bill” ii innebuneste si il pot pune chiar la tonul telefonului mobil.

CAPRICORN
Capricornii respira jazz si rock’n roll. Amy Winehouse, Talking Hands sau Elvis Presley sunt printre favoritii capricornilor.

VARSATOR
Daca vrei sa ii faci un cadou unui varsator, ofera-i un album cu David Bowie. Daca vrei sa il enervezi, pune-i orice muzica comerciala, la moda pentru tinerii de azi.

PESTI
Pestii adora muzica vesela, cea care transmite pozitivitate. Sunt destul de volatili in preferintele muzicale, ascultand si muzica lautareasca veche din Romania. In plus, sunt fascinati de Petula Clark sau Judy Garland.

2 Comments

2 Comments

  1. Scarisoara

    2014-09-24T12:48:12+03:00 at 2014-09-24T12:48:12+03:00

    Nu-i adevarat ce scrie, am fost innebunita dupa ABBA, Bonye’M, Bee Gees si dintre romani, Semnal M si Mirabela, am iubit vocea acestei cantarete.

    • Camelia

      2014-09-25T00:54:54+03:00 at 2014-09-25T00:54:54+03:00

      o mai mare tampenie nici ca se putea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top