Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP Remus Ionescu 1 mai 2018: Racii profită de un moment de romantism, iar Balanțele oferă cadouri

Horoscop

HOROSCOP Remus Ionescu 1 mai 2018: Racii profită de un moment de romantism, iar Balanțele oferă cadouri

Horoscopul zilei de 1 mai aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. În timp ce, pentru unele zodii se recomandă odihna, pentru altele este momentul ideal pentru o vacanţă. Vezi mai jos ce ţi-au pregătit astrele în horoscopul realizat de astrologul Remus Ionescu.

BERBEC

Discutii antrenante cu cei alaturi de care petreceti in aceste zile. Posibil sa puna cineva la indoiala calitati sau potentialul vostru profesional sau de afaceri si sa ramaneti in minte cu un obiectiv pe care va propuneti sa il realizati in zilele care urmeaza.

TAUR

Incep sa apara acele semne, fapte, schimbari poate, care va permit sa apreciati daca o discutie de mai zilele trecute a avut efectul dorit de voi. Sunteti pe cale de a lua o decizie importanta ce tine de viata de cuplu ori de cea profesionala; ati cumpanit suficient, nu veti regreta.

GEMENI

Va bucurati sa va faceti utili: nu va deranjeaza sa fiti cel care face onorurile, umple paharele ori supravegheaza gratarul. O seara reusita alaturi de fiinta iubita: reusiti sa atingeti acele subiecte delicate, de interes pentru amandoi, depasiti eventuale neintelegeri recente.

RAC

Romantism, sensibilitate, delicatete sufleteasca; si tocmai de aceea va trebui sa va asigurati de intentiile celuilalt, sa nu ii rastalmaciti vorbele. Va bucura un telefon din partea cuiva care a petrecut in alta locatie decat voi si abia asteptati sa va intalniti ca sa povestiti pe indelete.

LEU

Se pare ca v-au prins bine ultimele zile, mai ales pentru confirmarile primite sau pentru clarificari in raport cu voi insiva ori cu membri ai familiei largite. Poate va hotarati sa nu renuntati la un proiect profesional ambitios ori sa va inscrieti la un concurs cu selectie riguroasa.

FECIOARĂ

Va satisfaceti pe deplin curiozitatea, gustul pentru noutati si secrete in zona pe care o vizitati. Iar cele observate acum vor putea juca un rol important intr-o viitoare afacere, in dezvoltarea celei existente si va veti bucura sa implicati rude, prieteni vechi, oameni de incredere.

BALANȚĂ

Oferiti unei persoane apropiate un cadou memorabil sau o fi vorba despre un sprijin financiar cu o tinta clara acordat cuiva din familie (studii, sanatate, pentru casa noua etc.). Ramaneti impresionati de cele vazute la drum, va hotarati poate sa repetati experienta cat de curand.

SCORPION

O stare placuta, dorinta de noutati: va propuneti poate sa va abateti din drum sau sa vizitati si alte obiective inainte de a ajunge inapoi acasa. V-ati putea trezi cu un cadou, cu o amintire, din partea cuiva intalnit in aceste zile; un semn de simpatie sau de respect pentru voi.

SĂGETĂTOR

Pareri de rau ca nu mai sunt zile de odihna sau de distractie, invitatie insa sa va revedeti cat de curand cu cei alaturi de care ati petrecut. Emotii intense, se poate sa constientizati abia acum cat de compatibili sunteti cu persoana din grup cu care ati dialogat cel mai mult.

CAPRICORN

Subiecte neasteptat de interesante, descoperiti interese sau cunostinte comune si veti dori sa strangeti legatura dintre voi. Va ajunge si pe voi oboseala, insa veti observa acest lucru tarziu, dupa ce v-ati achitat cu totul de datoria de gazda ori dupa ce ati despachetat bagajele.

VĂRSĂTOR

Atmosfera placuta in grupul de prieteni, in familie, in cuplu. Va reaminteste cineva o promisiune, un angajament pe care vi l-ati luat, o dorinta pe care v-ati exprimat-o; foarte bine acestea ar putea fi exact motivatia de care aveati nevoie pentru a continua un drum dificil.

PEȘTI

Noutati de la drum: va impartaseste telefonic cineva impresii din alta tara sau din alta regiune geografica si se poate naste o dorinta sa ajungeti acolo si voi cat de curand. Revin ganduri si preocupari legate de un proiect pe termen mai lung, apar idei noi legate de acesta.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top