Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 27 decembrie 2018

Horoscop Remus Ionescu 27 decembrie 2018. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 27 decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 27 decembrie.

Horoscop 27 decembrie – Berbec

Sfarsitul anului va gaseste in plin activitate; ar putea fi vorba despre chestiuni birocratice, calcule, amanunte, pregatiri, lucruri de care veti avea nevoie cat de curand, o data cu demararea unui proiect sau cand se va oficializa trecerea pe o noua pozitie sau functie pentru voi.

Horoscop 27 decembrie – Taur

Consultari utile: posibil sa va clarificati o situatie ori sa dati la o parte variante neviabile in urma unei discutii cu un specialist. Poate ca scoateti cate ceva din sacul cu amintiri pentru copiii sau nepotii vostri si veti vedea pe fata lor mirare, lumina, admiratie.

Horoscop 27 decembrie – Gemeni

Va veti consulta cu ai vostri inainte de a va pune semnatura pe un contract care ii va afecta intr-un fel oarecare si pe ei. Posibil sa va atraga atentia si interesul o oferta de creditare sau alte chestiuni de natura financiara, insa merita sa analizati lucrurile mai in adancime.

Horoscop 27 decembrie – Rac

Posibile negocieri in vederea unor schimbari contractuale care sa isi inceapa efectele din anul viitor. Importanta schimbare in bine in ceea ce priveste relatia de suflet sau cu cineva cu care interactionati frecvent: apropiere sufleteasca, renunta respectivul la o pozitie inflexibila.

Horoscop 27 decembrie – Leu

Veti cauta, se pare, in aceste zile cadouri si surprize pe care sa le faceti celor cu care veti petrece noaptea dintre ani. Zile aglomerate pentru voi, cu incarcatura sufleteasca: vreti sa faceti curat in casa, in viata, in ganduri si in sentimente, sa va recapatati naturaletea, caldura, lumina.

Horoscop 27 decembrie – Fecioara

Poate ca veti primi vizita unor oameni care nu fac parte din familie, dar care inseamna destul pentru voi. Pentru cei care nu sunt intr-o relatie actualmente, posibila aparitie care sa ii faca sa uite de singuratate, sa iasa dintr-o apatie emotionala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top