Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 3 ianuarie 2019

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 3 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 3 ianuarie.

Horoscop 3 ianuarie – Berbec

V-ati bucurat din plin de sarbatori, insa acum va intoarceti cu usurinta la activitatea profesionala caci abia asteptati sa vedeti cum prind viata planurile voastre. Se pare ca v-au prins bine excursii recente, schimburi de experienta: adaptati cele vazute acolo la situatii concrete.

Horoscop 3 ianuarie – Taur

Se intrevad cheltuieli: poate vreti sa scapati acum de niste griji si sa stiti mai apoi exact cum stati in plan financiar. Posibil sa stati la ceas de taina cu fiinta iubita si sa vorbiti despre visuri, dorinte, sperante, dar si temeri ale voastre.

Gemeni

Intalniri, discutii sau negocieri pot ocupa o parte neasteptat de mare din timpul zilei, chiar daca treceti destul de repede de amabilitati si intrati repede in subiect. Revedere plina de veselie si de sperante cu cineva cu care ati petrecut recent.

Rac

Se poate sparge gheata intr-o relatie sau poate ca veti afla ce sau cine anume s-a interpus intre voi si altcineva. O zi destul de aglomerata: veti face poate si lucruri care nu sunt in responsabilitatea voastra, insa vreti sa firi siguri de calitate sau de termenul de predare.

Leu

Probabil ca veti gasi destule de facut la revenirea din perioada sarbatorilor, dar nimic nu va sperie sau va deranjeaza in aceste zile. Idei de valoare in aceste zile: pe unele le folositi chiar acum in activitatea voastra, altele vor fi nucleul unui proiect de viitor.

CITESTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top