Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop Remus Ionescu 30 decembrie 2018

Horoscop Remus Ionescu 30 decembrie 2018. Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 30 decembrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 30 decembrie.

Horoscop 30 decembrie – Berbec

Se poate sa gasiti un interlocutor rafinat, bun cunoscator al unui domeniu de interes pentru voi. Gandurile se indreapta in buna masura spre zona profesionala sau universitara; cei mai tineri pot face acum o alegere legata de o institutie de invatamant sau de un domeniu de activitate.

Horoscop 30 decembrie – Taur

Dor de aventura, visati cu ochii deschisi; daca vine si fiinta iubita cu o idee, va veti interesa de oferte ale agentiilor de turism chiar si pentru zilele de dupa revelion. Sau reflectati serios la o oferta de munca pe alte meleaguri pe care ati primit-o recent.

Horoscop 30 decembrie – Gemeni

Concluzii ce au legatura cu planul financiar: ca realizarea unor planuri importante sau pe termen lung tine si de o anumita disciplina in plan financiar. Si, de aici, calcule si estimari legate de utilitatea uni credit, de economii sau de schimbarea unor obiceiuri de consum.

Horoscop 30 decembrie – Rac

Va spune inima ce sa faceti mai departe intr-o chestiune sentimentala dupa ultimele evenimente, declaratii sau propuneri. Se poate sa primiti acum confirmarea ca reusesc sa ajunga la revelion persoana sau cuplul care v-au tinut in suspans.

Horoscop 30 decembrie – Leu

Energici, activi, pozitivi, joviali, cu o vorba buna pentru fiecare, cu o gluma, intretineti atmosfera. Este posibil sa va hotarati sa faceti o bucurie alor vostri, sa raspundeti unei rugaminti a copilului adoptand un animal de companie.

Horoscop 30 decembrie – Fecioara

Posibil sa aflati o dorinta de data recenta a copilului vostru si nu va lasa inima sa ii prelungiti asteptarea: daca este vorba despre ceva ce poate fi cumparat, dati acum o raita pe la magazine, va interesati pe net. Sau poate il inspira pe acesta ceva din povestirile sau experientele voastre. Citește continuarea pe SPYNEWS.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top