Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – BALANȚĂ

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – BALANȚĂ. Doar ce se mai liniştiseră apele şi din nou atmosfera se tensionează. Astrele îi încurajează să se concentreze asupra familiei, a vieții și a bunăstării personale.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Emoțiile lor trebuie să fie sortate înainte de a face saltul într-o nouă profesie sau să promoveze profesional. În timp ce perspectivele de angajare sunt slabe în următoarele câteva luni, trebuie să se implice în muncă pentru a-şi croi succesul de care au nevoie.

De aceea trebuie să aibă o familie împlinită, un stil de viață sănătos și relații solide pentru a fi fericiți cu profesia lor.

Ideile, speranţele şi aşteptările acestor nativi au bază şubredă, planează o doză serioasă de iluzie asupra a tot ce înseamnă sentimente, cămin, dragoste.

Şi, în sfârşit, crucea cardinală care vine şi crează probleme pe axa comunicării şi a credinţei şi pe cea a personalităţii şi a parteneriatelor, este ca şi cum Blanţele s-ar afla la o răscurce de drumuri şi nu ştiu încotro să o ia.

La capitolul relaţii ar sta excelent dacă nu s-ar vorbi mereu de bani, sunt unele Balanţe care aflate la a doua sau a treia căsătorie şi cu voinţa caractersitică şi-au izolat partenerul, l-au făcut să marşeze alături de ele în diverse acţiuni sau afaceri, fără să se gândească că au nevoie totuşi de oameni lângă ele şi nu de roboţi.

Zile cu discuţii interminabile, toată săptămâna este supusă fie tirului verbal, fie muţeniei, poziţii pe care o Balanţă le adoptă convinsă că ea are dreptate, dar în special atenţie la zilele 16, 17 ianuarie deoarece se poate trezi din nou…singură.

Dacă nu sunt plecate în vacanţă, atunci au o mare revenire profesională, mai ales femeile. Uranus în casa parteneriatelor le poate aduce în poziţie de lider pe 12 şi 13 ianuarie, dar le poate lăsa şi fără obiectul muncii pe 17 sau 18 ianuarie.

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – BALANȚĂ

Este o disoluţie a lucrurilor în jurul lor ceva de speriat şi cred că aici concură şi faptul că nu ştiu să ceară la timp ajutor, convinse că ele ştiu totul, pot totul, controlează totul. Ei bine, săptămâna aceasta le va demonstra exact contrariul.

Să o lase mai moale, să fie atenţi şi la nevoile celui sau celei care le este alături, altfel lucrurile ameninţă să o ia razna şi Balanţele să sufere din nou şi din nou, aceeaşi suferinţă din care nu au învăţat nimic data trecută.

Financiar nu ar trebui să le fie rău, Saturn potenţează din euforia şi energia marţiană şi banii sunt drămuiţi cu chibzuinţă! Şi oricum Balanţele nu sunt cheltuitoare din fire deşi iubesc lucrurile frumoase.

Pe de altă parte, să fie atente nu cumva să le fie blocate conturile pentru o datorie pe care au uitat să o plătească. Nu este vorba despre o datorie către o terţă persoană, ci despre datoriile la stat.

Vor pune un accent mai mare pe economii financiare mai degrabă decât pe cheltuieli în tot acest timp, deoarece vor evalua modul în care banii pot face cel mai mare bine societății.

Sunt altruişti, iar aceste aspecte îi încurajează să privească imaginea de ansamblu. Este un moment potrivit pentru a aface acte de caritate sau să se angajeze să muncească în folosul societăţii.

Femeile să fie atente la durerile de cap pe fond nervos, iar bărbaţii să aibă grijă cum se mişcă prin casă, pentru că există un potenţial destul de ridicat de accidente casnice.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top