Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – CAPRICORN

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – CAPRICORN. Foarte interesante cele două aspecte aparent contradictorii în tema astrală a acestor nativi. Își extind cercul de prieteni și pentru a-i deschide spre prietenii mai profunde.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

S-ar putea să găsească oportunități de a câștiga bani prin asocierea cu un prieten într-un domeniu care le place amândurora. Realizările personale sunt de asemenea importante în acest sector.

Şi pe ei cârma destinului îi provoacă să-şi conducă barca sufletului prin vâltori care de care mai periculoase, dar din care vor ieşi alţi oameni, vor privi viaţa de pe alte poziţii, se vor regăsi pe ei pentru a putea merge mai departe.

De foarte mult timp nu s-au mai bucurat de linişte şi libertate în interiorul relaţiei, o binefacere a Trecutului reflectată în certitudinea prezentului îi face să vadă relaţia cu alţi ochi.

Se regăsesc pe sine pe 15, 16 şi 18 ianuarie, ca apoi să poată să-şi manifeste iubirea. Nu le place să vorbească despre sentimentele lor, cred că am mai spus-o, dar atunci când o fac nimeni şi nimic nu le mai stă în cale.

Părinţii Capricorn vor face totul să-şi înţeleagă copiii, ba chiar le vor da o mână de ajutor dacă se pune problema să se implice în proiecte educaţionale de anvergură.

Pe 14 şi 15 ianuarie vor fi mai activi ca niciodată. Dacă sunt în concediu îi sfătuiesc să lase deoparte tot ce ţine de serviciu sau de afacere şi să se simtă bine alături de familie.

Profesional au şansa să demosntreze că nu întâmplător s-au băgat în afacere sau nu întâmplător ocupă funcţia pe care o deţin.

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – CAPRICORN

Vor face o demonstraţie de forţă intelectuală care le va atrage sprijinul unor oameni cu greutate din domeniu şi vor putea să materializeze ceea ce au de mult în minte. Vor fi atrași de tehnologie, pe care o vor privi ca pe o extensie a corpului uman.

Îşi vor putea folosi abilitățile tehnice într-un mod care să le promoveze interesele. Tot acum s-ar putea pune problema implementării şi dezvoltării unui program naţional şi îi sfătuiesc să se înhame la un asemenea car pentru că nu le va parea rău.

Pot explora modul în care spiritualitatea lor se poate transforma în profesie, ceea ce poate sugera o schimbare în carieră. În loc să facă acest lucru, ar fi mai indicat să reflecte asupra modului în care ar putea să se conecteze la sinele lor superior și să-şi crească propriul potențial la locul de muncă.

Zile benefice – 16, 18 şi 19 ianuarie. Să îşi concentreze atenția pe saltul de la profesia actuală către una dintre ambițiile lor.

Normal că acţiunile de amploare au parte de susţinere financiară, un capitol la care ei nu stau rău chiar deloc. S-ar putea să găsească oportunități de a câștiga bani prin asocierea cu un prieten într-un domeniu care le place amândurora.

Ba aş spune că le mai intră în buzunare, în sfârşit, vechi datorii returnate şi care sunt menite să le aducă liniştea din această perspectivă.

Rămân în actualitate durerile de cap şi de spate, dar şi reacţiile digestive neaşteptate dacă ne gândim că ei mănâncă pe sărite şi numai ce le place, de multe ori făcând fixaţie pentru un anumit aliment.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top