Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018. Previziuni detaliate pentru fiecare nativ în parte, în săptămâna care urmează.

Horoscop Minerva

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – INTEGRAL. Mișcări importante pe plan profesional pentru acești nativi

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018. Astrologul Minerva a prezentat horoscop săptămânal 14-20 ianuarie 2018. Ce îi așteaptă pe nativi în săptămâna care urmează!

BERBEC – În timp ce planetele îi încurajează să arunce o privire asupra a ceea ce funcționează și asupra a ceea ce nu, este posibil să nu reacţioneze imediat. Va cere ceva timp și efort, dar vor simţi şi vor vedea creșterea profesională în următoarele luni. Sunt din ce în ce mai…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

TAUR – În timp ce se vor bucura de roadele muncii lor, în sens financiar, este important să acorde atenție şi sănătății, deoarece este posibil să se confrunte cu mici probleme pe parcursul lunii. În general, Taurii parcurg o perioadă excelentă, datorită aspectelor planetare armonioase. Sunt încurajați să …CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

GEMENI – Venus vrea ca ei să fie tot atât de pasionaţi în ceea ce fac ca și în relațiile lor, nu trebuie decât să fie ei şi să exprime la maximum! Oricare ar fi punctul lor de pornire creativ, să se asigure că au timp în fiecare zi pentru a-şi exersa pasiunile. Aceasta include profesia, rutina, relaţiile cu colegii și relaţiile personale. Venus aduce…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

RAC – În timp ce în cariera lor nu se întrevede niciun obstacol major, au ocazia să își reevalueze obiectivele profesionale. Nemulţumirile lor au mai multe cauze şi izvorăsc din neputinţa de a pune lucrurile în ordine aşa cum doresc ei. Dorinţa lor de a şti că lucrurile în familia lor merg bine îi fac să…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

LEU – Astrele îi încurajează să examineze problemele din familia lor precum și relațiile cu cei apropiaţi și să înțeleagă că Prezentul reflectă alegerile din trecut. Deoarece accentul va fi pus pe problemele personale în această lună, să nu se aștepte să vadă prea multă activitate în sectorul profesional. Vor fi într-o rutină totală la locul de muncă și…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

FECIOARĂ – Din punct de vedere al emoţiilor şi relaţiei lucrurile nu stau chiar aşa cum şi-ar dori. Se vor simți în mod special legați de rădăcinile lor în tot acest timp, iar planetele îi vor încuraja să se vadă cu frații, părinții și alte rude apropiate cu care au crescut. Pe măsură ce…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018

BALANȚĂ – Emoțiile lor trebuie să fie sortate înainte de a face saltul într-o nouă profesie sau să promoveze profesional. În timp ce perspectivele de angajare sunt slabe în următoarele câteva luni, trebuie să se implice în muncă pentru a-şi croi succesul de care au nevoie. De aceea trebuie să…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

SCORPION – Relaţional situaţia este destul de încordată, disputele şi revendicările sunt uneori violente şi i-aş sfătui să nu lase lucrurile să le scape de sub control deoarec argumentul pumnului nu a fost niciodată lămuritor. Deşi, ei nu şi-ar dori un divorţ, totuşi, surprinzător…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

SĂGETĂTOR – Problemele se vor schimba de pe locul de muncă pe spatele scenei pentru a-i face pe alții să îi ajute să obțină ceea ce doresc! În timp ce se vor concentra mai mult asupra lor să încerce să nu îşi facă prea multe griji despre ce gândesc alţii despre ei. Să fie foarte atenţi…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

CAPRICORN – S-ar putea să găsească oportunități de a câștiga bani prin asocierea cu un prieten într-un domeniu care le place amândurora. Realizările personale sunt de asemenea importante în acest sector. Şi pe ei cârma destinului îi provoacă să…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

VĂRSĂTOR – Ceea ce până acum le-a dat stabilitate ar putea veni să-i destabilizeze printr-o nevoie interioară de a acumula informaţii, de a citi, de a şti mai mult, de a categorisi, de a analiza şi a sintetiza. Simt nevoia să se…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

PEȘTI – Doresc multe lucruri, dar ca întotdeauna trece foarte mult timp până când le vor realiza sau poate nu le vor realiza niciodată. Trebuie mai mult ca niciodată să se focalizeze pe o necesitate imediată şi să-şi creeze o listă de priorităţi. Călătoriile vor fi importante pentru…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top