Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – VĂRSĂTOR

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – VĂRSĂTOR. Pentru aceşti nativi, axa relaţională mi se pare cea mai atacată. Tema de lucru a acestei poziţii este să îşi creeze propriul noroc, și cu cât lucrează mai mult, cu atât va avea mai mult succes.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Ceea ce până acum le-a dat stabilitate ar putea veni să-i destabilizeze printr-o nevoie interioară de a acumula informaţii, de a citi, de a şti mai mult, de a categorisi, de a analiza şi a sintetiza.

Simt nevoia să se reorienteze profesional, vor dori să se apuce de studii într-un domeniu cu care nu au avut tangenţă până acum, îi incită tot ceea ce ţine de metafizică şi de cunoaştere şi nu se vor da în lături să-şi construiască rapid turnul de fildeş, ca să poată studia în voie.

Vor fi înțelepţi să îşi includă colegii în proiecte, deoarece orice reuşită pe care o au prin dedicația proprie îi va îndepărta de colegi şi de prieteni dacă nu sunt atenţi. Îşi vor perfecționa abilitățile de citire a oamenilor și vor știi ce simt alții, chiar dacă nu o vor spune.

Acest lucru le va face să se încreadă în ei dar mai ales să aibă încredere că le pot da sfaturi sincere.

Destul de detaşaţi de viaţa de familie pentru ei lumea este o familie şi de aici problemele care ţin nu doar de relaţia cu persoana iubiră ci şi de relaţia cu părinţii sau cu autorităţile.

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – VĂRSĂTOR

Viziunea lor asupra vieţii este total diferită de ceea ce vede majoritatea şi atunci se produc rupturi. Dureroase pentru că nativii Vărsător ştiu foarte bine să ascundă ce se petrece în sufletul lor şi chiar dacă sunt o rană sângerândă, vor zâmbi. Singurul lucru pe care nu îl vor înţelege este de ce li se întâmplă tocmai lor.

Zile destul de tensionate 17, 18 şi 19 ianuarie.

Dacă relaţional lucrurile stau prost, profesional,determinarea pentru reuşită va fi remarcată de către şefi numai bine ca ei să se poată identifica mai puternic cu cariera lor.

Le pasă de ce gândesc ceilalți despre ei şi chiar dacă nu primesc ovaţii la scenă deschisă aşa cum şi-ar dori, știu că de fapt munca din greu din spatele scenei ii ajută să câştige!

Dintr-o discuţie cu o femeie, se pomenesc pe o trambulină pe care au mai fost acum 12 ani şi cu un salt fără centură de siguranţă, e drept, să pornească în aventura vieţii lor.

Poate fi vorba despre o călătorie în interes de serviciu care să le deschidă apetitul şi pentru alte lucruri, poate fi vorba despre un interviu care să îi ducă cu munca pe meleaguri străine, în locuri pentru care alţii se bat şi care pentru ei vin de la sine sau un examen profesional îi poate aduce în postura de şef.

Oricum, sunt foarte multe lucruri posibile în această săptămână pentru ei. Vor putea, de asemenea, să lucreze în armonie cu ceilalți, iar lucrul în echipă va fi prioritar în această lună. Dacă pot lucra la proiecte alături de echipă, vor străluci!

Şi dacă tot am ajuns la capitolul bani, parcă începe să se reechilibreze şi acest domeniu dar mai trece ceva timp până să spună că…au bani! Ar trebui să observe o îmbunătățire a analizei financiare și vor fi mai încrezători decât au fost în trecut.

Vârstnicilor şi celor foarte obosiţi, variaţiile bruşte de presiune atmosferică, le pot crea probleme cardiace. De fiecare dată, când au ocazia, să se odihnească.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top