Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2015

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2015: Berbec
Te gândești serios să îți schimbi locul de muncă, o decizie pe care o vei lua în urma a miliardei discuții aprinse cu șeful tău. Mediul de acolo nu îți priește și te gândești să îți refaci activitatea profesională.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2015: Taur
Săptămâna aceasta este cu „tic-tac” pentru nativii Taur. Fiecare acțiune pe care o vei face va fi pusă sub sunetul ceasului ticăitor. O adevărată săptămână de foc!

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2015: Gemeni
Astrele sunt de partea ta, așa că nu te enerva la primul impuls. Vei avea destule probleme săptămâna aceasta, mai ales pe latura afectivă. Încearcă să îți păstrezi calmul: vei vedea că la final, totul va fi bine!

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE – CE VIITOR O SĂ AI?
Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2015: Rac
Recuperezi un lucru pe care l-ai crezut pierdut, aici intrând atât aspectele materiale cât și anumite stări, anumite trăiri pierdute în neant.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2015: Leu
Este momentul să te gândești la tot ceea ce nu a mers în ultima perioadă și să îți faci un plan bine pus la punct pentru viitor. Visatul cu ochii deschiși nu te va ajuta să îți atingi scopurile. Acțiune!

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2015: Fecioară
Finalul săptămânii va fi pentru tine unul spectaculos. Vei învăța o serie de lucruri noi săptămâna aceasta, mirându-te câte lucruri mai sunt de descoperit pe lumea asta.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2015: Balanță
Trebuie să fii foarte prudentă la orice faci săptămâna aceasta: de la relațiile amoroase până la activitatea de la locul de muncă.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2015: Scorpion
Va fi o săptămână de foc mai ales pentru tine! În aceste 7 zile ți se va decide viitorul următoarelor 3 luni. Vei afla, în sfârșit, dacă proiectul de plecare în străinătate rămâne sau nu în picioare.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2015: Săgetător
Problemele vechi revin în atenția ta și majoritatea dintre ele vor fi rezolvate. Vei scăpa de câteva griji și tot ce trebuie să faci de acum încolo este să fii atentă la cum îți vei calcula pașii.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2015: Capricorn
Săptămâna aceasta va fi una complicată pentru Capricorn: probleme în familie, în cercul de prieteni, la job, probleme chiar și în spațiul public. Capricornul va trece printr-o stare de disconfort temporară, cauzată din anumite frustrări acumulate în timp.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2015: Vărsător
O săptămână excelentă pentru nativii acestui semn zodiacal! Multe realizări care se vor finaliza cu aprecieri din partea celor din jur, doar că, spre finalul săptămânii gândul la o persoană dragă te va face să cazi în melancolie.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2015: Pești
Cineva din familie îți va crea serioase neplăceri. Încearcă să stai departe de conflicte pentru că s-ar putea să spui lucruri pe care le vei regreta ulterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top