Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Berbec. Luna octombrie debutează cu surprize plăcute pentru tine.

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 INTEGRAL

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Primele 4 zile ale lunii vin cu niște proiecte pe care nu le poți refuza. Deci, din punct de vedere profesional, ai toate datele disponibile să dai lovitura în afaceri.

Câștigi încrederea unor parteneri importanți, unor oameni cu pregătire și cu expertiză cu care vei putea colabora excelent. Mai mult, nu sunt excluse nici deplasările prin străinătate în scopul serviciului.

Și dacă tot mergi afară, poate că profiți și tu câteva ore să te mai destinzi, să te distrezi atât cât îți va permite timpul. De altfel, luna octombrie va fi despre asta, despre felul în care vei reuși să împaci viața profesională cu viața personală.

Cea mai mare lecție pe care ți-o va aduce această lună va fi gestionarea timpului. Activități vor fi cu duiumul, dar numai de tine depinde cât de mult te vei putea ocupa și de tine.

Din punct de vedere amoros, luna e în stand-by. Poate că încă nu ești pregătit pentru o relație și încă nu știi cu exactitate cum arată sufletul pereche și ce îți dorești de la o persoană.

Din acest punct de vedere, sentimentele tale vor fi destul de confuze mai ales spre finalul lunii când vor exista oameni care vor dori să te cunoască, oameni care te plac și până acum nu au avut curajul să se apropie de tine.

Trebuie să profiți din plin de fiecare întâlnire, de fiecare interacțiune cu ceilalți. E o perioadă benefică împăcărilor dacă există persoane cu care te-ai certat și la care ții din toată inima.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top