Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop saptamanal 11-17 ianuarie 2016. Taurul va avea LUNA in casa SUBCONSTIENTULUI

HOROSCOP SAPTAMANAL 11-17 IANUARIE 2016. Luna intra in casa subconstientului zodiei Taur. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana!

HOROSCOP SAPTAMANAL 11-17 IANUARIE 2016 BERBEC

Bateriile tale sufera in perioada cuprinsa intre 12 si 14 ianuarie si asta deoarece depui eforturi pentru lucruri nesemnificative, iar cand vine vorba sa faci fata evenimentelor cu adevarat esentiale, esti deja epuizat. Vine un moment greu pe plan profesional, insa vei compensa din punct de vedere sentimental.

HOROSCOP SAPTAMANAL 11-17 IANUARIE 2016 TAUR

Luna se misca prin casa subconstientului si asta duce la enervare rapida. Vei fi foarte ofuscat din tot felul de motive. Nu iti vor conveni multe lucruri si problemele de la locul de munca s-ar putea sa iti afecteze serios si viata de familie. Ai noroc cu partenerul de viata intelegator.

CITESTE SI: Zodia care va domina lumea in urmatorii 20 de ani

CITESTE SI: Zodia care trebuie sa isi fereasca buzunarele de prieteni in 2016

HOROSCOP SAPTAMANAL 11-17 IANUARIE 2016 GEMENI

Vei fi destul de inflexibil in gandire in perioada urmatoare. Desi de obicei esti o persoana deschisa la tot ce e nou, zilele urmatoare iti vor solicita conservatorismul ascuns. Vei fi ceva mai transant pentru ca lucrurile care se petrec in jurul tau nu te multumesc sub nicio forma.

HOROSCOP SAPTAMANAL 11-17 IANUARIE 2016 RAC

Cu sanatatea vei sta excelent, asta dupa ce in ultima vreme ai primit mici motive de panica. Venus si Saturn merg mana in mana pentru tine in casa sanatatii fizice si asta trebuie sa te bucure. Nu te sfii sa mananci ceea ce iti place. Organismul tau va fi mai pregatit pentru arderea caloriilor, mai ales daca iti vei dozifica mai bine proportiile.

HOROSCOP SAPTAMANAL 11-17 IANUARIE 2016 LEU

Mici probleme de sanatate pot aparea in zilele 13 si 14 ianuarie si asta din cauza alimentatiei. Daca ai remarcat si pana acum ca sanatatea ta depinde foarte mult de ceea ce mananci, evita acele produse care stii foarte bine ca iti fac rau.

HOROSCOP SAPTAMANAL 11-17 IANUARIE 2016 FECIOARA

Disconfortul de la locul de munca creste accentuat si asta din cauza nemultumirilor tale legate de atitudinea colegilor, felul in care se poarta barfele de colo colo si nu in ultimul rand, lipsa banilor suficienti. Te paste un gand de plecare in strainatate, de abandonare a mediului care iti face atata rau.

Citeste horoscopul saptamanal in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top