Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 13– 19 august 2018 pentru fiecare zodie

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 13– 19 august 2018 pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal 13– 19 august 2018 pentru fiecare zodie. Citește horoscopul săptămânii 13 – 19 august pentru fiecare zodie și vezi ce îți rezervă astrele pentru săptămâna viitoare.

Va fi o săptămână extrem de interesantă pentru două zodii, care vor face mari schimbări în viața lor. Iată ce le rezervă astrele celorlalte zodii, în parte:

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 18 – 19 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

BERBEC: Pentru Berbeci, săptămâna va fi una plină de surprize plăcute. Pe plan sentimental, lucrurile încep să se așeze. După o perioadă în care au tot fost probleme în relația de cuplu, acum totul începe să meargă pe drumul ce bun. Era momentul să se întâmple lucrul acesta. Citește continuarea AICI.

TAUR: Se anunță șapte zile intense pentru Tauri. Vor fi multe evenimente ce le vor influența viața. În ceea ce privește partea sentimentală, Taurii vor avea parte de surprize. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie. Ori poate fi vorba despre o sarcină pe care o așteptau de foarte mult timp. Este o săptămână pe care cu siguranță nu o vor uita niciodată. Evenimentele deosebite le vor umple inima de bucurie. Citește continuarea AICI.

GEMENI: Vor fi șapte zile în care Gemenii vor avea parte de evenimente deosebite și neașteptate.Pe plan sentimental, Gemenii trebuie să fie atenți! Este important să acorde atenția cuvenită relației și partenerului sau partenerei de cuplu. Nu trebuie să creadă că problemele se vor rezolva de la sine. Ignorându-le, nu vor face altceva decât să creeze noi probleme, mai serioase. Citește continuarea AICI.

RAC: Pentru Raci, săptămâna aceasta va fi una destul de dificilă. Asta deoarece vor fi nevoiți să facă față unor situații neplăcute. Din punct de vedere sentimental, vor avea loc unele schimbări destul de importante în această săptămână. Este posibil ca Racii să decidă să pună capăt unei relații. Se simt prinși într-o relație care nu mai funcționeză și iau acea decizie grea. Unii dintre acești nativi ar putea, din contră, să facă pasul cel mare în relație. Citește continuarea AICI.

LEU: Săptămâna îi prinde pe nativii Lei făcându-și planuri pentru viitor. Unii dintre ei își fac curaj și se mută cu partenerul, alții fac planuri de nuntă sau pentru venirea pe lume a unui copil. Este o săptămână în care munca bine făcută va fi apreciată de către șefi și va fi recompensată, fie cu o mărire de salariu, fie cu niște zile libere care le vor prinde extrem de bine. Citește continuarea AICI.

FECIOARĂ: După o perioadă în care lucrurile nu au fost de partea lor, nativii zodiei Fecioară se simt extrem de pregătiți pentru lucrurile care urmează în viața lor. Unii își schimbă serviciul, în timp ce alții se mută în casă nouă, așa că au nevoie de toată energia de care dispun pentru a trece cu bine peste aceste schimbări. Citește continuarea AICI.

BALANȚĂ: Nativii acestei zodii sunt pe ultima sută de metri cu anumite proiecte, iar aceste lucruri îi seacă de energie. Săptămâna aceasta li se recomandă să nu le fie rușine să ceară ajutorul, pentru că cei din jur îl vor oferi cu mare drag. Este momentul perfect pentru nativii zodiei Balanță să iasă mai des și să își exercite farmecul în fața celorlalți. Citește continuarea AICI.

SCORPION: Se anunță o săptămână plină de evenimente, la care nativii zodiei trebuie să dea tot ce au mai bun, pentru a se remarca. Vor avea parte de mai multe întâlniri de afaceri sau întâlniri pentru a semna niște acte, așa că au nevoie de toată energia pentru ca să aibă rezultatele scontate. Citește continuarea AICI.

SĂGETĂTOR: Săptămâna debutează cu câteva vești pe care le primești de la familie. Unele lucruri erau deja prevăzute, altele apar din senin. Ești nevoit să gestionezi anumite probleme și trebuie să faci asta analizând cu atenție fiecare cuvânt pe care îl rostești. Pentru tine, cea de-a doua parte a lunii august vine cu câteva lecții de viață destul de dure. Citește continuarea AICI.

CAPRICORN: Te redescoperi și găsești în tine acea sursă de energie pe care o credeai pierdută. Poate că este momentul să mergi mai departe, să mergi pe intuiție, dar cu o condiție. Nu mai face lucrurile de capul tău de fiecare dată când crezi că mergi la sigur. Poți obține câștiguri nesperate în această săptămână. Citește continuarea AICI.

VĂRSĂTOR: Săptămâna aceasta aduce pentru tine o schimbare pe care o așteptai de multă vreme. Toată săptămâna va fi sub aspectul schimbării. Vei întâlni câțiva oameni deosebiți care te vor învățat o serie de lucruri ce te pot ajuta în noile tale demersuri profesionale. Citește continuarea AICI.

PEȘTI: Pentru tine urmează adevărata vacanță abia acum. E momentul să te bucuri de zilele însorite de august. Primele zile din săptămână te aduc cu picioarele pe pământ și îți arată că uneori, exact acele greșeli impardonabile te fac să te trezești. Vor fi câteva dușuri reci prin care vei trece, dar asta te va ajuta foarte mult mai ales că te pregătești de câteva zile de vacanță unde trebuie să mergi descărcat de orice emoție negativă, gata să primești tot ce e pozitiv și frumos de la viață. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top