Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 15 - 21 octombrie 2018 INTEGRAL. Zodiile care vor avea o săptămână de vis

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 INTEGRAL. Zodiile care vor avea o săptămână de vis

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Integral pentru fiecare zodie. Află care sunt principalele previziuni!

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Integral
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul în integralitate: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

BERBEC: Din punct de vedere profesional, în perioada cuprinsă între 15 și 21 octombrie te răzbuni. Toți cei care nu au avut încredere în capacitatea ta de regenerare, în revenirea ta se vor înșela amarnic.

TAUR: Este o săptămână extrem de bună din punct de vedere financiar. Ți se aprobă unele proiecte și ai parte de tot felul de surprize la locul de muncă.

GEMENI: Din punct de vedere socio-profesional, e o săptămână latentă. Nu apar cine știe ce surprize și asta pentru că nu mai vrei tu să ai parte de dezamăgiri.

RAC: Ai de unde alege, ai suficientă inteligență, imaginație și determinare să demonstrezi că te poți reinventa iar și iar. Ai în față un parcurs interesant, iar singurul lucru care îți lipsește să ajungi departe este voința.

LEU: Nu aduce anul ce aduce săptămâna aceasta pentru tine. A sosit momentul să privești bine înainte, să ții capul sus, să nu te mai plângi de lucrurile care nu îți ies.

FECIOARĂ: Vor ieși la iveală unele bârfe de la locul de muncă și va trebui să iei poziție. Vei avea parte de multe surprize plăcute, de multe situații care te vor solicita.

BALANȚĂ: Astrele nu sunt tocmai de partea ta în această săptămână, așa că nu lua decizii pe care s-ar putea să le regreți în săptămânile următoare. Cineva pare să îți forțeze mâna zilele acestea și să te facă să greșești, așa că cel mai bine ar fi să faci mai puține lucruri, dar să fii sigur că nu greșești.

SCORPION: Chiar dacă astrele sunt de partea ta zilele acestea, ar trebui totuși să nu forțezi nota și să fii mai rezervat în lucrurile pe care le faci. La serviciu, lucrurile pot să fie benefice pentru tine, așa că mulțumește-te cu lucrurile pe care le ai și nu veni cu pretenții exagerate.

SĂGETĂTOR: Începutul săptămânii te prinde cu zâmbetul pe buze și ai impresia că lucrurile încep să se așeze pentru tine în această perioadă. Chiar dacă simți că ar fi bine să iei o pauză, cel mai bine ar fi să bați fierul cât e cald, căci s-ar putea să nu te mai întâlnești prea curând cu oportunitățile care ți se oferă.

CAPRICORN: Începutul săptămânii poate veni cu niște vești care să te surprindă foarte mult și chiar să îți schimbe dispoziția. Nu este un lucru pe care îl auzi zilnic, așa că ai răbdare și fă-ți niște planuri pentru ce ai de făcut pentru mai târziu.

VĂRSĂTOR: În viața personală, lucrurile par să meargă foarte bine, cel puțin pentru cuplurile care sunt de puțin timp împreună. Încă mai simți fluturașii în stomac, așa că arată-i și partenerului acest lucru, pentru că toate gesturile de dragoste vă vor apropia din ce în ce mai mult.

PEȘTI: Problemele nu par să te ocolească în aceste zile, mai ales dacă ai niște treburi nerezolvate din trecut. Fie că este vorba despre o relație pe care nu ai încheiat-o în termeni tocmai amiabili sau au făcut niște greșeli la serviciu, zilele acestea s-ar putea să fii tras la răspundere pentru ele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top