Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Vărsător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Vărsător. Săptămâna aceasta va fi una mai dificilă pentru Vărsători. Trebuie să ia anumite decizii de care vor depinde multe lucruri în viitor. Afșă ce îți rezervă astrele în perioada care urmează.

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Vărsător

În perioada aceasta trebuie să iei anumite decizii legate de carieră. Simți că lucrurile nu mai pot continua în ritmul de până acum. Dar trebuie să te gândești foarte bine înainte. Nu ignora nici sfaturile celor care sunt în măsură să te ajute în aceatsă privință. Știi foarte bine că sunt unele hotărâri pe care trebuie să le iei gândindu-te bine înainte. Nu te lăsa influențat de emoții și încearcă să fii rațional când iei decizia finală.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu se schimbă deloc în această săptămână. Totuși, nu este recomandat să arunci banii pe orice lucru care îți place. Oricât de mult ți-ai dori ceva, este bine să te întrebi înainte dacă într-adevăr îți este de folos.

Pe plan sentimental, totul merge bine. Desigur, este posibil ca Vărsătorii să fie mai sensibili în aceatsă săptămână, motiv pentru care pot spune anumite lucuri ce nu vor fi pe placul partenerului de viață. Nu uita să îți ceri scuze atunci când știi că ai făcut un lucru greșit.

Vărsătorii trebuie să aibă grijă de ei în această săptămână. Starea lor de sănătate poate fi afectată de alimentație, de lipsa mișcării sau de stările sufletești schimbătoare pe care le vor avea acești nativi în zilele care urmează.

În relațiile cu ceilalți, se vor petrece aumite schimbări. Unele persoane îi pot dezamăgi pe Vărsători în această săptămână. Pe de altă parte, altele se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni. Vărsătorii vor afla în săptămâna aceasta că nu au de ce să se simtă singuri pe lume. Au pe cine să se bazeze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top