Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop saptamanal 16-22 noiembrie 2015. EMOTII DE NEIMAGINAT PENTRU BALANTE SI VARSATORI

Urmeaza o saptamana plina de incercari pentru nativii din Balanta si Varsator, insa aceste incercari vor fi de bun augur, intr-un final.

Horoscop saptamanal 16-22 noiembrie 2015 Berbec

Miercurea s-ar putea sa simti nevoia unei izolari temporare deoarece ai nevoie sa iti pui ordine in ganduri. Ai ars multe etape in ultima perioada si asta te va determina sa reanalizezi comportamentul tau atat in ceea ce priveste viata de familie cat si mediul de lucru.

Horoscop saptamanal 16-22 noiembrie 2015 Taur

Martea vei avea discutii cu partenerul de viata care duc la intelegere. Daca te-ai certat cu el in ultima vreme, contextul astral din perioada 16-22 noiembrie va usura depasirea perioadelor de criza sentimentala. Totodata, in zilele de miercuri si joi s-ar putea sa iti maresti buzunarele cu sume deloc de neglijat.

CITESTE SI: Horoscop URANIA 14 – 20 noiembrie 2015: Cu ce probleme se vor confrunta toate semnele zodiacale

CITESTE SI: HOROSCOP 2016

Horoscop saptamanal 16-22 noiembrie 2015 Gemeni

Gelozia si posesivitatea iti vor da mari batai de cap, chiar daca nu esti persoana careia ii place sa detina controlul absolut asupra persoanei iubite. Faci cum faci si ajungi la concluzia ca trebuie sa te impui ca sa nu fi luat drept naiv.

Horoscop saptamanal 16-22 noiembrie 2015 Rac

Rolul tau principal in saptamana care urmeaza este cel de mediator. O persoana care te simpatizeaza iti va propune o idee de afacere greu de refuzat. Esti destul de sceptic la inceput, insa spre finalul saptamanii s-ar putea sa iti dai girul pentru proiectul vizat.

Horoscop saptamanal 16-22 noiembrie 2015 Leu

Vei cadea la pace cu persoanele care ti-au creat probleme pentru ca vei ajunge la concluzia ca niciun razboi, oricat de mic si nesemnificativ ar fi el, nu duce la nimic bun. Cea mai aglomerata zi din saptamana va fi luni, cand prestatia de la locul de munca va fi pusa sub semnul intrebarii.

Horoscop saptamanal 16-22 noiembrie 2015 Fecioara

Negocieri, discutii cu rudele apropiate si mult entuziasm in ce priveste viitorul tau profesional. Acesta este pe scurt rezumatul saptamanii urmatoare pentru tine. Ai toate sansele sa fii abordat de cineva la care tii mult pentru a face o serie de activitati impreuna.

Citeste horoscopul saptamanii 16-22 noiembrie 2015 in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top