Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 17 - 23 septembrie 2018 Berbec

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Berbec. Începutul săptămânii îți aduce multe discuții în contradictoriu. Vei fi la cuțite cu toată lumea.

Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018 Berbec:

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Uneori trebuie să te ierți pe tine însuți pentru a avea puterea de a merge mai departe. Iartă-te și iartă-i și pe ceilalți înainte să pornești pe un drum nebun a cărui sens nici tu nu îl prevezi 100%.

Propune-ți să înfrunți toate neajunsurile cu demnitate. Dacă ai făcut cuiva rău, asta e săptămâna în care poți repara totul. Viața ta nu este un joc, iar visele tale nu trebuie jucate la ruletă.

Vei avea parte și de anumite situații care te vor ajuta să faci toate lucrurile sfătuite de astre mai sus. Vor veni la tine oameni care îți vor da a doua șansă. Va trebui să le demonstrezi că ai învățat din erorile tale.

Din punct de vedere financiar vor avea loc tot felul de surprize. Vor fi etape care îți vor schimba complet traiectoria. Nu este exclus să primești niște bonusuri mai vechi. Niciodată nu e prea târziu să îți umpli buzunarele, așa că ai grijă pe ce dai banii săptămâna aceasta.

Cineva foarte apropiat ție s-ar putea să te descurajeze, dar o face gândindu-se că sfaturile sale te vor ajuta. Va reuși să provoace exact contrariul, dar nu te panica.

Așadar, vor fi 7 zile pline de șanse noi, pline de situații tensionate care se pot rezolva și îți pot readuce zâmbetul pe buze dacă începi să vezi și tu lucrurile dintr-o perspectivă un pic mai optimistă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top