Connect with us

Revistateo.ro

horoscop saptamanal 18-25 ianuarie 2016

Horoscop saptamanal

Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie 2016. SOARELE intra in zodia VARSATOR

HOROSCOP SAPTAMANAL 18-24 ianuarie 2016. SOARELE intra in zodia VARSATOR – vezi cum te influenteaza acest lucru.

HOROSCOP SAPTAMANAL 18-24 ianuarie 2016 BERBEC

Zilele acestea iti vei putea suplimenta veniturile. Dupa data de 19 ianuarie vei purta mai multe discutii pe plan profesional, care vor aduce multe surprize placute. Totusi, evita speculatiile pentru ca s-ar putea sa te arunci cu capul inainte… ca berbecul. Astrele sunt de partea ta, daca esti atent sa citesti semnele!

HOROSCOP SAPTAMANAL 18-24 ianuarie 2016 TAUR

La mijlocul saptamanii vei avea cateva probleme pe plan personal, dar acestea vor fi umbrite de bucurii la locul de munca. Ai sanse mari de avansare sau de o marire de salariu. Nu lasa probleme personale sa iti distraga atentia si concentreaza-te pe aspectele profesionale, caci astrele iti sustin acest segment al vietii tale!

Citeste si: Zodia care greseste DIN DRAGOSTE

Citeste si: Ea e zodia care imparte lumea in doua!

HOROSCOP SAPTAMANAL 18-24 ianuarie 2016 GEMENI

Vei avea si probleme de sanatate si la locul de munca, din cauza ca te lasi distras foarte mult de ganduri negre. Astrele nu isi sunt deloc de partea ta si vei avea anumite pierderi banesti, pe care nu le vei recupera usor. Sfatul pentru tine in aceasta saptamana este sa iti mentii calmul si sa fii optimist. Se anunta si zile bune!

HOROSCOP SAPTAMANAL 18-24 ianuarie 2016 RAC

Astrele iti vor marca zona RELATIILOR in aceasta saptamana. Vei reusi sa te impaci cu cineva cu care ai avut probleme sau vei petrece mai mult timp in familie. Este posibil sa intri intr-o polemica la locul de munca, din cauza unor banuieli pe care ti le impune subconstientul, dar ai grija ca nu cumva acestea sa fie nefondate. Mai bine cerceteaza!

HOROSCOP SAPTAMANAL 18-25 IANUARIE 2016 LEU

Ai foarte multa energie ce se va datora conjunctiei favorabile a astrelor, dar ai grija spre ce o directionezi. Cel mai bine ar fi sa incerci sa dar randament la locul de munca astfel incat sa reusesti sa iti impresionezi sefii cu aptitudinile tale. Vei vedea anumite schimbari si la personalitatea ta, in sensul ca vei deveni mai atent la anumtie detalii pe care nu le-ai observat pana acum.

HOROSCOP SAPTAMANAL 18-24 ianuarie 2016 FECIOARA

Fecioara va avea probleme de sanatate in aceasta saptamana. Pe fondul unor evenimente neasteptate si neplacute care o vor supune la stres, este posibil sa clacheze. Daca esti nascut sub acest semn, ai grija, caci este posibil sa iti pierzi increderea in tine. Alege-ti un prieten bun, caruia te poti confesa, caci te va ajuta mult!

Citeste horoscopul saptamanal in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top