Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 20 - 26 august 2018 Fecioară

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Fecioară. Săptămâna aceasta va fi una în care Fecioarele trebuie să pună la punct multe detalii legate de propria viață. Simt că au nevoie de mai mult și au de gând să ia măsuri în acest sens. Iată ce se va întâmpla cu acești nativi.
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 20 – 26 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Fecioară

Din punct de vedere sentiental, Feicoarele întâmpină unele dificultăți. S-au adunat mai multe lucurri care îi fac pe acești nativi să creadă că relația de cuplu începe să aibă unele probleme. Poate totuși să fie totul doar în imaginaia lor, ori să exgareze micile probleme pe care le au și să le considere mai grave decât sunt în realitate. Este bine să discute cu calm cu partenerul de cuplu. Prin comunicare și prin sinceritate se pot rezolva problemele.

Fecioarele au probleme și la locul de muncă. Se lovesc de încăpățânarea și de egoismul multora. Din păcate, nu știu cum să procedeze pentru a nu fi afectați de acele lucruri neplăcute. Au făcut ceea ce le-a stat în putință, dar se pare că nimic nu dă rezultatele dorite. Este o situație destul de neplăcută care îi preocupă și nu le permite să se ocupe și de alte aspecte ale vieții lor. Cumva se va rezolva și asta, așa că să încerce să se calmeze. Nu rezolvă nimic rezvoltându-se, se pare.

Și starea de sănătate a Fecioarelor va fi afectată de programul de lcuru încărcat și de problemele pe care le întâmpină pe plan sentimental și pe plan profesional. Să fie atenți, să încerce să se odihnească suficient. Să se mai pună și pe ei pe primul loc. Altfel riscă să aibă probleme de sănătate mai grave. Și sigur nu vor să se întâmple asta. La final tot ei vor suferi, nimeni altcineva. De asta s-au convins în utima vreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top