Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP

Stiri

Horoscop saptamanal 21 – 27 septembrie – o perioada a controverselor pentru majoritatea zodiilor

Astrele au decis sa fie o saptamana a controverselor pentru majoritatea zodiilor. Citeste horoscopul saptamanal 21 – 27 septembrie si vezi ce te asteapta

Horoscop saptamanal 21 – 27 septembrie Berbec

Luni si marti este posibil sa ai parte de o atmosfera de vis in viata de cuplu, atata timp cat lasi de la tine intr-o anumita masura. Miercuri, joi si vineri ai parte de evenimente cu un puternic impact emotional. Nu te lasa doborat usor de greutati si invata cum sa evoluezi cu ajutorul acestor trairi interioare puternice. Nu ar strica sa vezi lucrurile intr-o lumina nu atat de fatalista. Joi vei avea parte de anumite confuzii la locul de munca asa ca nu preda rapoartele inainte de a le verifica de doua ori.

Horoscop saptamanal 21 – 27 septembrie Taur

Primele zile ale saptamanii vor fi destul de solicitante, asa ca incearca, pe cat posibil, sa te relaxezi dupa orele de munca pentru a nu te obosi si mai tare. In caz ca ai o raceala de care nu mai poti scapa vei avea parte si de ceva dureri, mai ales in zona abdominala. Daca la locul de munca apar sarcini grele incearca sa nu te agiti mai mult decat trebuie, pentru ca altfel nu le vei putea rezolva la timp. Iti doresti ca lucrurile sa mearga mai bine in viata de cuplu? Atunci trebuie sa iti sincronizezi viziunile cu persoana iubita, caci doar asa veti evolua catre un numitor comun.

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

CITESTE SI: TOP 4 zodii cu CAPUL IN NORI! Gemenii se numara printre ele. Vezi de ce!

Horoscop saptamanal 21 – 27 septembrie Gemeni

Luni si marti esti dedicat activitatilor din cadrul familiei si totul pare sa mearga pe un fagas normal. De miercuri incep insa problemele de sanatate, asa ca fii cat mai precaut, pentru a nu te trezi la doctor (un consult preventiv nu ar strica totusi). Mijlocul de saptamana te gaseste ingropat in sarcini la locul de munca, asa ca incearca sa iti prioritizezi activitatile. Nu te mai invinovati de fiecare data cand lucrurile nu merg conform planului si gandeste-te la faptul ca o atitudine negativa nu face niciodata bine.

Horoscop saptamanal 21 – 27 septembrie Rac

Luni si marti ai parte de calm in viata de cuplu, insa incearca sa nu aduci in discutie chestii legate de locul de munca. Chiar daca pare sa nu fie o saptamana prea agitata la job, nu uita ca mereu apar lucruri neprevazute, cum ar fi cozile la ghisee, aglomeratia din oras, etc. Tine cont de aceste lucruri daca vrei sa iti indeplinesti toate sarcinile la timp. Atentie mare la alimentatie, mai ales in weekend, caci ai tendinta de a manca in exces, iar asta se va vedea in curand in kilogramele in plus.

Horoscop saptamanal 21 – 27 septembrie Leu

Chiar daca nu poti spune ca vei avea parte de o saptamana problematica in ceea ce priveste sanatatea nu ar strica sa adopti o dieta potrivita varstei tale, pentru a avea parte de cat mai multa energie si vitalitate. Incearca sa lamuresti lucrurile legate de job inca de la inceputul saptamanii, pentru a fi sigur ca si colegii tai iti cunosc intentiile. Joi apar unele dificultati materiale, insa poti sa le eviti daca iti gestionezi finantele corespunzator. Viata de familia va fi pe primul loc, caci in utima vreme in casa ta domneste o atmosfera cam sumbra. Asezati-va la masa si discutati despre problemele familiale, caci doar asa veti putea sa le depasiti.

Horoscop saptamanal 21 – 27 septembrie Fecioara

Incearca sa mai reduci din cantitatea de cafea zilnica daca vrei sa nu ai probleme cu sanatatea saptamana aceasta. Nu ar strica sa consulti un medic despre eventualele suplimente pe care le poti lua pentru un plus de energie. Luni si marti ai parte de anumite beneficii financiare, insa ele se pot evapora foarte usor daca nu ai habar cum sa-ti imparti bugetul. Evita intalnirile de afaceri importante, caci nu este o perioada buna pentru a incheia noi parteneriate. Joi apar ceva scantei intre tine si partener, asa ca invata sa il tolerezi si sa il accepti asa cum este.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top