Connect with us

Revistateo.ro

horoscop saptamanal

Stiri

Horoscop săptămânal 22 – 28 iunie

Horoscop săptămânal 22 – 28 iunie. Zilele acestea se anunţă unele pline de schimbări pentru majoritatea zodiilor.

RECOMANDARE: SUPER TEST: Cât de mulţumit eşti de tine? Ai curaj să afli răspunsul?

Berbec. Primele zile ale săptămânii îţi aduc ceva probleme de sănătate, aşa că nu ar strica să investighezi acest aspect. Şi la muncă pot să apară ceva probleme, mai ales că cineva tot îţi pune beţe în roate, pentru a le da celorlalţi impresia că nu-ţi faci treaba corespunzător. Weekendul vine cu drame sentimentale în sânul familiei, aşa că ai grijă cum comunici cu cei dragi.

Taur. Se anunţă cod roşu de sănătate la mijlocul săptămânii, aşa că nu te mai neglija şi mergi la un control. Luni şi marţi toate planurile financiare se vor duce pe apa sâmbetei, asta pentru că nu ţi-ai calculat bugetul cum trebuie. Situaţii neaşteptate se vor ivi şi în weekend, în sânul familiei de data aceasta, iar cei dragi îţi vor da ceva bătăi de cap, mai ales că stai prost cu răbdarea.

Gemeni. Nu-ţi face planuri prea mari pentru weekend, căci nu vei avea energia necesară de a le duce până la capăt. La muncă totul se petrece mult prea repede, aşa că este cazul să te mobilizezi şi să vezi ce proiecte merită implicare şi care pot fi amânate. În primele zile ale săptămânii vei avea de furcă în relaţia cu partenerul, care nu înţelege că uneori trebuie să pui munca pe primul loc pentru a asigura un confort familiei voastre.

Rac. Zilele acestea este posibil să descoperi că cei dragi te-au minţit în ultima vreme, iar asta îţi va crea un sentiment de nelinişte, peste care trebuie să treci cât mai repede. Se anunţă cheltuieli mari în weekend, aşa că ai grijă cum împarţi fiecare bănuţ. Chiar dacă eşti sufocat de familie şi prieteni, spre finalul săptămânii te mai eliberezi şi ai timp şi pentru tine.

Leu. Dacă nu vei începe să-ţi faci ordide în gânduri, este posibil să te trezeşti foarte confuz, neştiind încotro să o apuci. Ai probleme cu banii la început de săptămână, iar asta s-ar putea să-ţi dea anumite proiecte peste cap. Sâmbătă şi duminică se anunţă ceva evenimente emoţionante în sânul familiei, ocazie cu care vor ieşi la iveală câteva secrete cu impact major pentru toată lumea.

RECOMANDARE: TEST REVOLUȚIONAR: Ești femeie sau bărbat?

Fecioară. În weekend anumite întâlniri te vor tulbura atât de tare încât este posibil să intri în depresie dacă nu ai pe cineva alături. Luni şi marţi imaginea negativă pe care ţi-ai făcut-o în ultima vreme îţi va afecta relaţia cu anumiţi colaboratori, aşa că vigilenţă maximă. Nu uita în ultimul rând că rufele murdare se spală în familie, aşa că, dacă ai ceva de oiectat, vorbeşte despre ce te deranjează în interiorul casei, nu prin vecini.

Balanţă. Se anunţă un început de săptămână anevoios în ceea ce priveşte sănătatea şi este posibil ca tratamentul actual să nu mai funcţioneze. Nu lăsa asta să îţi afecteze munca şi nu mai trata totul cu superficialitate. Totodată, renunţă să mai faci atâtea compromisuri pentru cel drag, căci nu veţi ajunge nicăieri dacă nu iei taurul de coarne.

Scorpion. Încearcă să te distanţezi de tot ce înseamnă stres, căci altfel este posibil să îi agravezi anumite probleme de sănătate. Chiar dacă la mijlocul săptămânii lucrurile se agită la locul de muncă, faci faţă cu brio provocărilor şi creşti semnificativ în ochii şefului. Atenţie la sentimentele din partea unei persoane dragi şi nu confunda empatia cu atracţia.

Săgetător. Chiar dacă tu crezi că totul este negru, nu ar strica să vezi şi partea plină a paharului şi să gândeşti pozitiv. Încearcă să analizezi totul la rece când vine vorba de job şi nu mai acţiona din instinct dacă vrei să fi văzut ca un profesionist. Dai dovadă e prea multă gelozie în relaţia cu partenerul, lucru care ar trebui eliminat cât mai repede cu putinţă.

Capricorn. Ai grijă la vibraţiile transmise de anumite persoane, căci este posibil să te afecteze mai mult decât crezi. Faptul că există anumite contradicţii între tine şi un coleg de muncă nu fac decât să scadă productivitate, lucru ce vă afectează pe amândoi. Fii cât mai realist în relaţia de cuplu şi nu cere mai mult decât poţi oferi!

Vărsător. Chiar dacă stai bine la capitolul sănătate, nu ar strica să te axezi mai mult pe prevenirea numitor boli. Luni şi marţi e posibil să ai anumite fluctuaţii de buget, aşa că nu cheltui fără să calculezi înainte. Tu sau partenerul ridicaţi problema că doar unul dintre voi se implică în relaţie, în timp ce celălalt pare să nu-i pese.

Peşti. Forma ta fizică depinde foarte mult de filosofia vieţii tale, aşa că nu ar strica să vezi ce trebuie îmbunătăţit la tine. Pentru că finanţele îţi dau bătăi de cap în primele zile ale săpătmânii, nu ar strica să ai mai mare grijă pe ce se duc banii. Certurile dintre tine şi partener se răsfrâng automat şi asupra celorlalţi membri ai familiei, aşa că aveţi grijă cum gestionaţi conflictele.

Sursa foto avantaje.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top