Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 23 - 29 iulie 2018 Săgetător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Săgetător. Săptămâna decurge cu discuții necesare pentru rezolvarea neînțelegerilor din familie.

Așadar, sfera comunicațională va fi cea mai intensă în perioada cuprinsă între 23 și 29 iulie. Nu e de mirare că vei deveni mai vorbăreț, poate chiar suspect de vorbăreț pentru cei din jur. Acest tupeu benefic pe care îl ai, curajul de a spune lucrurilor pe nume te va ajuta să la arăți celorlalți cine ești și ce vrei cu adevărat de la viață.

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Integral: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Prietenii nu te vor încuraja în acest demers, dar vei reuși tu să îi convingi prin tehnici doar de tine cunoscute.

Din punct de vedere amoros, lucrurile se așază mai ales acolo unde au existat certuri din cauza geloziei. Vei realiza într-un final că ai lângă tine un partener care merită toată încrederea.

Pe de altă parte, dacă până acum nu ți-ai găsit sufletul pereche, poate că e momentul să mai ieși și tu pe la o terasă, pe la câte un restaurant, să vezi oameni, să cunoști oameni.

Singurul impediment care poate apărea în această perioadă este lipsa banului. Ori nu ți-ai făcut calculele cum trebuie la începutul lunii, ori cineva îți va trage țeapă.

Poate că este momentul să pui banii la ciorap și să nu îi mai arunci în stânga și dreapta doar că să demonstrezi că o duci bine. Uite că vine zile precum 24, 25 și 26 iulie în care datorii de care nu știai își cer drepturile la ușă. S-ar putea să te trezești cu o poprire salarială, deci nu e cazul să te joci foarte mult cu focul!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top