Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 23 - 29 iulie 2018 Scorpion

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Scorpion. Săptămâna este una benefică dacă vrei să faci o schimbare radicală mai ales din punct de vedere sentimental. În caz contrar, nu faci decât să adâncești și mai mult problema pe care o trăiești de câteva săptămâni.

Te așteaptă câteva zile care pot fi decisive pentru tine. Se spune că în dragoste și în război totul e permis, însă armele pe care le-ați ales atât tu cât și partenerul de viață nu sunt tocmai cele mai pptrivite.

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Integral: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Unele trenuri se prind o singură dată în viață, însă din când în când mai trebuie să și coborâm din ele, mai ales dacă acesta ia brusc o altă cale celei stabilite inițial.

Din punct de vedere financiar lucrurile stau la fel de prost ca în săptămâna anterioară. Se pare că în continuare ai nevoie de sprijin pentru a te redresa și nu este o rușine să ceri în continuare ajutor.

Unele persoane s-ar putea să te critice pe nedrept pentru felul în care ai ales să îți guvernezi viața, însă fiecare funcționează după principiile sale.

Relațional, cel mai bine te vei înțelege cu un membru din familie, o rudă îndepărtată pentru care nu ai fi băgat mâna în foc că te va scana așa cum trebuie.

Vei fi surprins să primești cuvinte afectuoase din partea unor persoane pe care ba le-ai neglijat ori despre a căror existență nu știai mare lucru. Trebuie să înveți să oferi oamenilor locul pe care îl merită în sufletul tău, în viața ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top