Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2015

Urmează o săptămână importantă pentru fiecare semn zodiacal. Descoperă ce rezervă astrele pentru Berbec, Gemeni, Capricorn plus celelalte zodii în săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2015.

Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2015 BERBEC: Nu veți fi la înălțimea așteptărilor celor din jur din cauza unor probleme serioase de comunicare. Încercați să vă calmați înainte de a purta o discuție cu cineva.

Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2015 TAUR: Feriți-vă să discutați anumite probleme cu familia, cel puțin în perioada 30 iunie – 3 iulie. Astrele sunt conștiente că aveți multe pe suflet, dar nu uitați că răbdarea vă ajută să treceți și oceanele.

CITEȘTE ȘI: TOP 3 ZODII CARE TE PĂRĂSESC LA GREU
Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2015 GEMENI: Vei face o achiziție de mult dorită. Ai tot așteptat și ai tot așteptat, iar săptămâna care vine îți va aduce marele cadou.

Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2015 RAC: Veți avea senzația că prietenii nu mai sunt prieteni iar colegii vă sabotează la locul de muncă. Este doar o impresie, dar, mare grijă la cât de mult vă lăsați afectați de ea!

Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2015 LEU: Nu vă mai ascundeți de lucrurile care oricum vor veni în viața voastră. Capul sus și continuați să luptați!

Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2015 FECIOARĂ: S-ar putea să reveniți la o persoană pe care ați cam lăsat-o în urmă. O nouă iubire poate bate la geam.

Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2015 BALANȚĂ: Planurile de vacanță pe care le-ați făcut se duc pe apa sâmbetei, însă, nu disperați: ceva și mai frumos va veni în curând.

Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2015 SCORPION: Timiditatea va pune accent pe comportamentul vostru, cei apropiați nerecunoscându-vă absolut deloc.

Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2015 SĂGETĂTOR: Se anunță câteva remarci la locul de muncă pe care nu le veți agrea foarte tare. Pot apărea probleme și în familie, mai ales dacă transportați problemele de la job acasă.

Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2015 CAPRICORN: Vă fascinează o persoană pe care ați întâlnit-o recent, dar se afla la câteva sute de kilometri depărtare. Aveți grijă cui îi povestiți despre acea persoană.

Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2015 VĂRSĂTOR: Vă reluați activitățile sportive, ceea ce este foarte bine. Atenție însă la exagerările cu dulciurile și sucurile pline de zahăr în perioada ce urmează.

Horoscop săptămânal 29 iunie – 5 iulie 2015 PEȘTI: Vă schimbați planurile din timpul săptămânii pe ultima sută de metri din cauza unui eveniment la care trebuie neapărat să participați.

Sursa foto: radioconstanta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top