Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 30 iulie - 5 august 2018 Fecioară

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Fecioară

Horoscop săotămânal 30 iulie – 5 august 2018 Fecioară. Pentru Fecioare săptămâna va fi una destul de ciudată. Un soi de abandon le dă târcoale.

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Fecioară

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Te va cuprinde un soi de melancolie, de apăsare a cărei sursă îți va fi greu să o depistezi. De obicei luna august este pentru tine un melanj între stări depresive și stări de maximă fericire.

Nici luna august din acest an nu va fi diferită de ceilalți ani. Lucrurile vor evolua în aceeași notă obișnuită a ultimilor 8 Auguști din viața ta.

Din punct de vedere amoros, vei tot primi tot felul de complimente. Unii oameni bat la inima ta, dar pe ușă scrie tot timpul „Închis”. Poate că ar trebui să lași aceste stări triste la o parte și să le permiți celor care vor să cunoască să pătrundă în sufletul tău, măcar dă-le șansa unui dialog.

Relațional, cu prietenii totul va decurge ca până acum. Faptul că dorești să te închizi în tine nu e o decizie tocmai rea, doar că în această izolare trebuie să faci ceva pentru tine.

Ai putea să te reapuci de sport, să alergi mai mult, să citești mai mult, să îți dezvolți latura creativă, să mănânci mai sănătos și să renunți la anumite vicii.

Din punct de vedere financiar, totul continuă așa cum a început: e nevoie de noi restricționări bugetare. Parcă acest calvar nu se mai termină semn că trebuie să găsești o nouă sursă de bani mai ales că tu ești petrecăreț de fel și îți place să călătorești și să te simți bine.

Nu vei rezista mult timp conformându-te cu ceea ce ai, deci este timpul să începi să produci și în altă parte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top