Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Săgetător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Săgetător. Pentru nativii zodiei Săgetător urmează o săptămână plină de schimbări. Fie că este vorba despre un nou loc de muncă, de o casă nouă ori de un partener de viață nou, nativul zodiei Săgetăor se simte pregătit pentru lucrurile noi din viața sa.

Neptun, planeta viselor, își continuă retrogradarea prin zodia Pești, fapt ce îi determină pe nativii zodiei să viseze cu ochii deschiși, să își facă planuri și să le pună în aplicare.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cei care își doresc un nou loc de muncă au toate șansele să se facă remarcați în fața angajatorilor. Determinarea de care dau dovadă și bagajul de cunoștințe sunt extrem de apreciate. Iar visul de a începe ceva este din ce în ce mai aproape de realitate. Șefii vor găsi în ei niște oameni de încredere.

Cât despre planul sentimental, pentru cei care sunt într-o relație, aceștia trebuie să învețe să își asculte mai mult partenerul de viață. Niște cuvinte spuse în glumă îl pot îndepărta pe partener. Se recomandă atenție în discuții. Cei care își caută un partener de viață nou au astrele de partea lor.

E foarte posibil să cunoască pe cineva din grupul de prieteni, poate fi chiar o persoană care nu le-a atras atenția până acum. Pentru că au cuvintele la ei, nativii zodiei Săgetător vor reuși să facă o cucerire. Nativii sunt sfătuiți să nu promită luna și cerul. Deoarece nu vor putea să se țină de cuvânt și vor crea dezamăgiri în această situație.

Nativii zodiei pot da lovitura în afaceri

Pe plan economic, nativii zodiei Săgetător au ocazia să dea lovitura în afaceri. Niște proiecte care se derulează în aceste momente le pot aduce o sumă mare de bani, care le va prinde foarte bine.

Când vine vorba despre sănătate, nativii zodiei Săgetător care vor ieși mai des zilele acestea în oraș ar trebui să aibă grijă la ce mănâncă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top