Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie 2018. 3 zodii iau drumul străinătății

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie 2018. 3 zodii primesc oferte de lucru în străinătate și au șansa unei noi etape în viață, mai bună, mai sigură, mai fericită.

Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie 2018:

BERBEC: Săptămâna va fi una cu suișuri și coborâșuri mai ales din punct de vedere PROFESIONAL. Cu DRAGOSTEA stai bine căci partenerul de viață îți va fi aproape în momentele de cumpănă. Apar niște probleme cu BANII din cauza unor datorii mai vechi. Ai grijă cum te îmbraci ca să nu răcești!

TAUR: Trăiești totul cu o intensitate uluitoare, iar asta îți va aduce mulți critici dar și mulți PRIETENI ADEVĂRAȚI. Vei fi în fața unor provocări la locul de muncă și vei primi mai mulți BANI decât te așteptai. Lucrurile se complică însă în VIAȚA AMOROASĂ. Nu ar fi exclus să descoperi o infidelitate.

GEMENI: Te așteaptă o perioadă excelentă din punct de vedere FINANCIAR. Vor apărea și câteva momente de panică, dar vei realiza că sunt cauzate de niște confuzii. Din punct de vedere AMOROS, toate lucrurile se rezolvă și găsești o persoană potrivită ție. Ai grijă ce alimente consumi, căci sistemul tău imunitar va fi un pic mai sensibil.

RAC: Primești o ofertă de nerefuzat din afara țării și îți poți vedea visul cu ochii. PROFESIONAL este cea mai bună perioadă a ta de la începutul anului până acum. Cu IUBIREA va fi bine, chiar dacă mai apar mici certuri.

LEU: Și tu ești una dintre zodiile care poate începe o nouă viață în STRĂINĂTATE. Poate că acum găsești drumul ideal în viață, motivele care să te facă să zâmbești zi de zi. Din punct de vedere AMOROS, trăiești o poveste de iubire adolescentină, dar pasageră.

FECIOARĂ: Te reinventezi în perioada care vine și asta te face să tresari de bucurie. PROFESIONAL, e o perioadă bună pentru a risca. Din punct de vedere AMOROS te rezumi în continuare la aventuri de-o noapte.

BALANȚĂ: Cauți înțelegere de la persoanele greșite și o să primești niște LECȚII de la viață. Descoperi falsitatea anumitor prieteni și asta te poate debusola puțin. FINANCIAR și PROFESIONAL totul decurge normal, fără surprize. Ai grijă de cine te îndrăgostești!

SCORPION: Lucrurile se schimbă în bine în fiecare zi. Ai parte de multe surprize plăcute și descoperi oameni frumoși, oameni care te fac să te simți cu adevărat LIBER. Din punct de vedere AMOROS ar fi mai bine să pui capăt unei relații care îți face mai mult rău decât bine.

SĂGETĂTOR: Pentru tine perioada care urmează este una a MELANCOLIEI. Te năpădesc tot felul de gânduri, dar care cu timpul te fac o persoană mai puternică. FINANCIAR nu va fi o săptămână bună, dar te vei descurca tu cumva pentru că ești isteț. Noroc cu partenerul de viață: IUBIREA te va salva în momentele de impas.

CAPRICORN: Ai multe de oferit și asta va trebui să demonstrezi nu în țara ta, ci într-o altă țară. Viața te duce pe meleaguri străine și te va pune la ÎNCERCĂRI care te vor face să evoluezi spectaculos. Din punct de vedere AMOROS e o săptămână inexistentă.

VĂRSĂTOR: Nu va fi cea mai roz perioadă a vieții tale și asta din cauza CONFLICTELOR care apar din motive copilărești. Impulsivitatea ta ar trebui diminuată dacă vrei să nu îți pierzi prietenii. FINANCIAR e o perioadă excelentă.

PEȘTI: Te așteaptă o săptămână interesantă, o săptămână extrem de bună din toate punctele de vedere. Ești singura zodie care bifează POZITIV la toate domeniile: FINANCIAR, AMOROS și PROFESIONAL.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top