Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018 Balanță

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Balanță

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Balanță. Se anunță o săptămână perfectă pentru nativii zodiei Balanță, pe care nu o vor uita prea curând. Trebuie să profite de orice li se oferă și li se spune în această săptămână. Iată cum va fi săptămâna pentru nativii zodiei Balanță, pe plan sentimental și financiar.

Reîntâlnirile cu cei dragi sunt mereu momente speciale pentru nativii zodiei Balanță. Vor să afle cât mai multe lucruri despre ce s-a întâmplat în perioada în care nu s-au văzut și se simt în siguranță în preajma celor dragi. Cei care au o relație foarte bună cu părinții vor avea ocazia zilele acestea să primească de la ei o sumă de bani sau un lucru de suflet de care se vor bucura mult.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 6 – 12 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

De asemenea, este momentul prielnic pentru Balanțe ca să ceară o mărire de salariu. Astrele sunt de partea lor, iar cei care au avut rezultate bune în ultimele luni se vor bucura de recompense. Fie că va fi vorba despre o sumă de bani sau chiar de câteva zile libere, nativii zodiei Balanță se vor bucura din plin de aceste aprecieri.

Cei care își caută un nou loc de muncă ar trebui să fie precauți și să aștepte până în luna septembrie. Nu este momentul pentru o astfel de schimbare în această perioadă.

Nativii zodiei Balanță au planuri de viitor cu partenerul de viață

În plan personal, nativii zodiei Balanță sunt foarte fericiți cu partenerul de viață și au planuri mari de viitor. Mulți dintre ei au ajuns la maturitatea necesară și sunt gata să treacă la un alt nivel. Unii nativi ai zodiei se pot muta cu persoana iubită, alții își pot cumpăra casă împreună sau se pot logodi și căsători.

Din punct de vedere al sănătății, căldura le creează multe probleme în aceste zile și ar trebui să evite ieșirile când este foarte cald.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top