Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018 Berbec

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Berbec. Pentru Berbeci, săptămâna va fi destul de bună. Totul va merge bine pentru acești nativi. Însă vor fi și unele situații excepționale care le vor umbri bucuria. Astrologii spun ce se va întâmpla cu Berbecii în această perioadă.

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Berbec

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 6 – 12 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pe plan sentimental, parcă ceva nu este în regulă. Deși aparent relația merge cum nu se poate mai bine, parcă este ceva ce nu funcționează așa cum trebuie. Este vorba mai mult despre o voce interioară care trage semnale de alarmă și spune că sitația nu este chiar atât de roz. Berbecii trebuie să fie sinceri în primul rând cu ei înșiși. Trebuie să afle de ce simt acele lucruri în legătură cu relația de cuplu.

Profesional, pentru Berbeci urmeză câteva zile destul de dificile. Pot avea unele conflicte interioare din cauza cărora să nu se poată concentra la locul de muncă. Va trece această perioadă care va ține 2 – 3 zile. Spre sfârșitul săptămânii, Berbecii ar putea chiar să își surprindă șefii prin faptul că se dedică trup și sufet lucrului.

În privința banilor, Berbecii pot sta liniștiți. Săptămâna va debuta cum nu se poate mai bine pentru ei, din punct de vedere financiar. Fie vor primi mai devreme niște bani pe care îi așteptau de ceva timp, ori vor primi o moștenire. Totuși, pe cât de repede vin banii, pe atât de repede se vor epuiza. Asta dacă nativii aceștia nu vor avea grijă de ei. Să fie atenți la cheltuieli și totul va fi bine.

Din punct de vedere medical, nu vor fi probleme majore pentru Berbeci. Se pot confrunta cu unele migrene. Dar nimic nu va fi atât de grav încât să fie necesară vizita la medic. În cotinuare trebuie să fie atenți la stilul de viață pentru a nu avea probleme în viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top