Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018 pentru fiecare zodie

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 pentru fiecare zodie. Va fi o săptămână cu schimbări de situație, cu suișuri și coborâșuri pentru zodii. Iată ce îți rezervă astrele. Tu sub ce semn zodiacal te-ai născut?

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 6 – 12 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

BERBEC. Pentru Berbeci, săptămâna va fi destul de bună. Totul va merge bine pentru acești nativi. Însă vor fi și unele situații excepționale care le vor umbri bucuria. Astrologii spun ce se va întâmpla cu Berbecii în această perioadă. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Urmează 7 zile pline de întâmplări bizare pentru acest semn zodiacal. Astrologii dezvăluie ce se va întâmpla cu acești nativi. Iată despre ce este vorba. Din punct de vedere sentimental, săptămâna va debuta într-un mod foarte interesant. Taurii vor lua multe decizii neașteptate. Vor reacționa în moduri în care nici ei nu se așteptau să o facă. Dar totul va fi spre binele lor. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Pentru Gemeni, săptămâna va fi una a încercărilor. Vor încerca și vor eșua, sau vor avea de câștigat? Iată ce spun astrologii despre ceea ce le rezervă astrele acestor nativi. Pe plan sentimental, Gemenii vor avea o săptămână în care vor fi supuși mai multor teste de către partenerii de cuplu. Asta din cauza comportamentului lor din ultima vreme, ce poate a dat naștere unei neîncredri. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Racii vor avea unele probleme în cuplu, ceea ce le va afecta și viața profesională. Află ce îți rezervă astrele în această săptămână. Din punct de vedere sentimental, Racii vor avea de trecut peste unele probleme. Vor apărea conflicte între ei și partenerii de cuplu. În loc să căutați un vinovat, sau scuze, cel mai bine ar fi să găsiți soluții. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

LEU. Pentru nativii zodiei Leu, se anunță o săptămână extrem de interesantă, care va avea punctul culminant pe data de 11 august. Eclipsa parțială de Soare de pe 11 august vine cu răsturnări de situație în viața nativilor Leu, care trebuie să facă față unor noi provocări. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARĂ. Aceste zile îi prind pe nativii zodiei Fecioară, făcându-și o mulțime de planuri. Au multe lucruri de făcut în următoarea perioadă și timpul parcă nu le ajunge. Nativii acestei zodii își petrec aproape tot timpul liber făcând cumpărături pentru casă, iar acest lucru le va afecta serios bugetul. Pentru cei care pleacă în vacanță, astrologii le recomandă să fie foarte prudenți, deoarece pot apărea probleme la tot pasul. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

BALANȚĂ. Se anunță o săptămână perfectă pentru nativii zodiei Balanță, pe care nu o vor uita prea curând. Trebuie să profite de orice li se oferă și li se spune în această săptămână. Iată cum va fi săptămâna pentru nativii zodiei Balanță, pe plan sentimental și financiar. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. Mulți dintre nativii zodiei Scorpion visează cu ochii deschiși la o vacanță, iar unii dintre ei sunt deja în vacanță și se bucură de niște zile libere. Aceștia din urmă au mari șanse să cunoască o persoană specială de care să se îndrăgostească foarte mult. Este o situație inedită pentru ei și nu vor ști de prima dată cum să se comporte, însă vor învăța cum să conviețuiască în doi. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SĂGETĂTOR. Săptămâna debutează cu tot felul de probleme din punct de vedere sentimental. Problemele sentimentale apar de acolo de unde nu te așteptai. Ești pus la încercare de persoane care îți prezintă relația pe care tu o trăiești din perspective care te îngrijorează. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN. E o săptămână în care călătorești mult, în care descoperi locuri superbe. Descoperi locuri minunate în apropierea locuinței tale. Se poate spune că abia acum începi să călătorești cu adevărat, asta pentru că reușești să ajungi în niște păduri pe lângă care doar ai trecut îngândurat în alte dăți, să stai la iarbă verde lângă un loc pe care iarăși nu dădeai doi bani… CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

VĂRSĂTOR. Vine o săptămânăm cu multe provocări mai ales în relația cu prietenii. Nu aduce anul ce aduce săptămâna dintre 6 și 12 august pentru tine. Vine o perioadă extrem de aglomerată din toate punctele de vedere. Vei avea parte de multe reproșuri din partea unor persoane pe care le-ai considerat prietene. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

PEȘTI. Ce a fost mai greu, a trecut. Cam acesta este sloganul care descrie perfect săptămâna pentru tine. Vor fi câteva zile, în special marți și miercuri, când te vei gândi la anumite lucruri pe care le-ai făcut și care acum produc efecte. Nu e vorba neapărat dacă ele au fost făcute cu rea intenție sau din simțul dreptății, ci despre oportunitatea de a le face în anumite momente. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top