Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018 Săgetător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Săgetător. Săptămâna debutează cu tot felul de probleme din punct de vedere sentimental.

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Săgetător

Problemele sentimentale apar de acolo de unde nu te așteptai. Ești pus la încercare de persoane care îți prezintă relația pe care tu o trăiești din perspective care te îngrijorează.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 6 – 12 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Poate că e benefic să nu spui nimic despre problemele pe care le ai, unele imaginare, dar comunicarea este necesară.

Știi foarte bine că unii prieteni nu au tocmai cele mai bune intenții și pot ruina o poveste frumoasă de iubire. Ai de făcut o alegere importantă în acest sens.

Situația financiară devine una mai bună. Ideile tale sunt bune atât pentru tine cât și pentru superiorii tăi. Vei fi apreciat pentru că vii cu inițiative care impresionează chiar și cei mai buni manageri.

Acum că primești bani frumoși, ar fi bine să te gândești să îi investești în propria ta afacere. Cele mai bune zile în care ar fi indicat să faci un pas în acest sens sunt miercurea și vinerea, când primești și niște vești bune de la niște afaceriști pe care până acum i-ai ignorat.

Relațiie personale vor fi diferite, de la caz la caz. Cu rudele vei fi în aceeași tensiune obișnuită, dar cu prietenii lucrurile revin la normal.

Ieșirile în oraș cu amicii te pot ajuta să vezi viața cu alți ochi. Nimic nu se compară cu o seară petrecută lângă oamenii care te fac să zâmbești, cu persoanele care sunt mereu acolo lângă tine când vrei să îți mai aerisești mintea și să uiți măcar pentru câteva clipe de problemele de zi cu zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top