Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018 Scorpion

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Scorpion. Mulți dintre nativii zodiei Scorpion visează cu ochii deschiși la o vacanță, iar unii dintre ei sunt deja în vacanță și se bucură de niște zile libere.

Aceștia din urmă au mari șanse să cunoască o persoană specială de care să se îndrăgostească foarte mult. Este o situație inedită pentru ei și nu vor ști de prima dată cum să se comporte, însă vor învăța cum să conviețuiască în doi. Este o săptămână a descoperirii de sine pentru mulți nativi, care se vor gândi la ce este mai bine pentru ei și vor trece la treabă.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 6 – 12 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cei care sunt într-o relație stabilă sunt sfătuiți să comunice mai mult cu partenerul de viață și să petreacă mai mult timp împreună. Au ocazia să afle lucruri unii despre ceilalți și să își consolideze relația. Sunt recomandate ieșiri în aer liber și mici surprize pe care să le facă partenerului. Și niște exerciții fizice împreună îi pot apropia pe cei doi, așa că, de ce să nu profiți de orice moment cu persoana iubită?

La serviciu, lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Cei care au o afacere proprie se bucură de noi idei de afaceri, iar cei care sunt la început de drum au șanse mari de reușită. Cu toate acestea, trebuie să aibă mai multă grijă la persoanele cu care lucrează. Lucrurile personale nu își au locul la muncă, deoarece pot apărea niște bârfe care îi vor afecta.

Nativii zodiei Scorpion, sfătuiți să treacă pe la medic

De asemenea, nativii zodiei Scorpion sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la starea de sănătate. Niște analize de rutină sunt recomandate zilele acestea, mai ales dacă nu au fost în apele lor zilele trecute. Așa se vor liniști și vor afla dacă suferă sau nu de vreo afecțiune și vor putea lua măsuri la timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top