Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - BALANȚĂ. Previziuni detaliate pentru nativii în Balanță în luna februarie. Ce au pregătit astrele.

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – BALANȚĂ

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – BALANȚĂ. Încrederea și energia le vor da posibilitatea de a înțelege și de a-i ajuta pe cei din jurul lor. În timp ce se pot împotrivi planului material, preferându-l întotdeauna pe cel spiritual, nativii Balanţă se vor echilibra mereu deoarece au în spate întregul Univers.

În timp ce se pot bucura de noile oportunități interesante din viața lor personală și profesională, să nu uite să se conecteze la rădăcinile lor! Când Jupiter le părăsește prima casă, la mijlocul acestei luni, se pot concentra asupra lor pentru a-i ajuta pe alții.

Să îşi amintească: cei care îi iubesc cu adevărat vor fi întotdeauna acolo, indiferent ce se va întâmpla! Pe 9 şi 10 ianuarie neînţelegeri pe fond de necomunicare. Ajung la ei informaţii disparate, iar explicaţiile pe care le dau nu îi ajută deloc, dimpotriva.

De asemenea, simt pe pielea lor răutatea unora care vor să le strice imaginea sau vor să îi contrazică în tot ce fac.

Pe 11 ianuarie cei care susţin un examen sau se prezintă la un interviu, şi aş spune că sunt favorizate femeile, vor avea un mic câştig, dar vor fi repede dezamăgiţi când vor vedea că lucrurile nu stau chair aşa cum li s-a promis. Sfatul meu este să nu abandoneze, ci să aibă răbdare că lucrurile se vor rezolva.

Dacă este vorba despre un proces, să se aştepte la amânare, iar dacă este vorba despre o decizie legată de un drum, să o amâne. Pot avea un alt șef la birou, pot primi oferte de creștere/promovare sau să facă o mișcare care ar putea să le deschidă noi căi în carieră.

Colegii și şefii încep fie să îi descopere, fie să își dea seama cât de valoroși sunt. S-ar putea să vadă cum proprunerile lor sunt luate în serios și să se aștepte să îşi asume un nou rol în conducere. Cei care studiază vor avea o perioadă bună.

Tot acum, în special pe 10 și 11 ianuarie, se pot acutiza o serie de neînţelegeri cu cei dragi sau cu vecinii. De aceea le sugerez să-şi aloce timpul necesar pentru a comunica cu iubitul/a despre orice probleme nerezolvate sau resentimente. Să se concentreze pe vorbire față în şi să lase loc pentru o cascadă de emoții care să curgă între ei.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – BALANȚĂ

Unii s-ar putea să fie obișnuiți să îşi rezolve problemele în dormitor, este şi asta o soluţie, dar nu unica. De eforturile pe care le vor depune acum vor beneficia mai târziu. Arta seductiei face ca totul să merite!

Dacă sunt singuri, acum vor avea posibilitatea să se distreze şi să cunoască oameni, nu se ştie de unde sare iepurele, chiar dacă probabilitatea de a-şi găsi un partener serios nu este prea promițătorare în această lună, cu siguranță se vor bucura de avantajele tinereţii!

S-ar putea să devină peste noapte obiectul afecțiunii unora, care se simt atraşi sau influențați de ei. Rămâne fragilă însă comunicarea cu familia, fraţii sau prietenii mai apropiaţi.

Financiar, au un statut bine determinat! În timp ce finanțele lor continuă să rămână stabile, să fie atenţi la contul bancar undeva către sfârşitul lunii, nu cumva să îl golească mai repede decât cred.

Noile idei se vor actualiza şi vor putea avea un flux de numerar mut timp de acum încolo. Veniturile vor fi constante şi le vor umple cardurile destul de repede, în special pe 12 ianuarie.

Nu se pune problema unor tulburări fiziologice, mai de grabă o atenţionare la ceea ce mănâncă pe unde umblă, ştiut fiind că pielea lor va reacţiona în consecinţă. Probioticele îi vor ajuta să păstreze ritmul în activitate de zi cu zi.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top