Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - CAPRICORN. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Capricorn, în luna februarie.

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – CAPRICORN

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – CAPRICORN. Ar putea să se simtă, odată în plus, conectați la obiectivele lor. Pot apărea persoane ale căror intenții să fie discutabile. Vor afla adevăratele lor motive și vor trebui să ia o decizie cu privire la felul cum vor face față acestei situații.

În timp ce această relație dinamică între cele două planete poate provoca inițial o stare de tensiune, conjuncția vine să elimine distanța dintre ei și o anumită persoană, ceea ce va îmbunătăți într-un final relația. Pluto, planeta transformărilor interioare, va trece prin Casa personalității lor toată luna, astfel încât se pot aștepta la efectele ei serioase.

Una din marile capcane în care au căzut sau sunt la un pas să cadă, este cea a iubirii. Ştiu să fie amanţi extraordinari, dar problema este că din toată povestea vor ieşi cu sufletul ţăndări, deoarece nu ştiu să-şi ia măsuri de precauţie, sunt convinşi că dacă ei dau totul şi partenerul face acelaşi lucru.

Ei bine, vor avea ocazia să constate pe pielea lor că lucrurile nu stau chiar aşa. Activitatea subconștientului va fi intensă, în special în timp ce dorm sau se relaxează. Această nouă creștere de energie îi va ajuta în stabilizarea fundamentului viitorului lor.

Vor beneficia de nașterea unor noi concepte, idei și de analizarea potențialului lor. Nu trebuie decât să rămână prezenți și realiști în ceea ce își doresc, racordați la rutina și obiceiurile curente. Vezi zilele de 11 și 12 ianuarie.

Lucrurile ar putea să meargă şi mai bine profesional dacă nu ar avea colegi prea tineri pentru gustul lor, ori un şef tânăr care vine şi le dă toată rutina peste cap şi îi destabilizează emoţional.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – CAPRICORN

În această situaţie le propun să-şi ia câteva zile libere şi să plece undeva unde să-şi încarce bateriile. Dacă au o profesie care le îndeplinește visurile, eforturile lor vor fi recompensate și recunoscute.

Dacă trec printr-o perioadă de schimbare a carierei, vor avea un șir de oportunități ca să-și pună în valoare talentele și abilitățile în fața potențialilor angajatori. Atenţie la zilele de 8 şi 9 ianuarie.

Financiar, ca întotdeauna, o duc bine, chiar aş spune că este singurul domeniu care vine să le mai atenueze din trăiri, trigonul în semne de apă le aduce parcă mai multă înţelegere în domeniul pe care îl dirigue, mai ales dacă lucrează cu cifre.

Banii vin din munca lor, vin din recunoaşterea unor merite şi mai vin de pe urma unor contracte sub formă de comisioane. Pentru unii Capricorni este posibil ca de pe urma unui proces de partaj să nu se aleagă cu nimic din ce au crezut că pot avea sau vor constata că întreg eşafodajul pe care şi-au construit realitatea următoare este unul friabil, care la prima furtună se spulberă.

Săptămâna aceasta s-ar putea confrunta cu dureri de cap şi de spate, dar şi cu reacţii digestive neaşteptate dacă ne gândim că ei mănâncă pe sărite. Ar trebui să se odihnească mai mult și să își programeze activitățile cu grijă dacă suferă de vreo boală cronică.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top