Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - PEȘTI. Previziuni detaliate pentru nativii în zodia Pești, în luna februarie. Ce au pregătit astrele

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – PEȘTI

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – PEȘTI. Deşi săptămâna debutează furtunos, lucrurile se vor linişti rapid. S-au produs o mulțime de lucruri sufletești profunde pentru a se conecta la sine și la intuiția lor proverbială.

Totuşi, mare atenţie, cei care sunt plecaţi în concediu şi mai ales, cei plecaţi la mare, indiciile care sugerează accidente legate de apă sunt extraordinar de puternice şi îi vizează, în special pe cei tineri care cu spiritul de aventură, tipic vârstei, pot face o greşeală care să le fie fatală.

S-ar putea să simtă brusc nevoia de a călători, poftă de libertate și de a se exprima pe sine. S-ar putea să își dorescă să se întoarcă la școală, să învățe ceva nou, să studieze un text spiritual sau să meargă în locuri necunoscute. De asemenea, pot avea viziuni deoarece sunt profund conectați la planul vostru spiritual. Acest lucru poate duce la o schimbare în carieră, deși această lună nu este una în care să se concentreze foarte mult pe finanțe sau pe carieră.

Foarte îndrăgostiţi de parteneri sau de soţi, cei care sunt în cuplu vor avea o săptămână de vis, cu accent pe 12 şi pe 13 ianuarie. Este posibil să aibă nevoie de acest timp pentru a experimenta cele mai profunde sentimente și dorințe. Este momentul perfect pentru a face ceva distractiv și deloc practic. Să fie spontani și să-și permită ca imaginația să pună stăpânire pe mintea lor! Vor avea nevoie de aceaste lucruri pentru a echilibra intensitatea și seriozitatea influxurilor celorlalte planete.

Să nu uite că viața nu trebuie să fie întotdeauna gravă și că uneori bucuria simplă a ființei le va aduce mai multă fericire! Cuplurile în care a poposit barza îşi vor boteza foarte mândri, odraslele, altele vor afla că vor deveni părinţi ceea ce îi va face să exulte. Cuplurile mature îşi fac concediul pe acolo pe unde şi-au dorit sau pleacă în pelerinaje scurte, de suflet, pe la diverse mănăstiri.

Altele vor pune ţara la cale vis-a-vis de ce mai au de făcut prin casă. O asemenea zi este 9 ianuarie, dar posibil să plănuiască ceva şi pe 10 – 11 ianuarie, după ce vor scăpa de musafiri.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – PEȘTI

Peştii care lucrează în domeniul artei vor fi susţinuţi în tot ce întreprind, au posibilitatea săptămâna aceasta să iniţieze proiecte noi, dar le spun de pe acum, să nu plece la drum până nu au toţi sacii în căruţă, adică nu au totul bine pus la punct.

Se vor simți mai înclinați ca niciodată să spună adevăruri deranjante atunci când comunică cu cei din jurul lor. Să nu le fie teamă deoarece aceste lucruri nu le vor crea probleme la locul de muncă. Zile faste: 9 şi 10 ianuarie. Să reflecteze cât de mult au crescut și s-au transformat în ultimul an. Să identifice la ce altceva din viața lor pot renunța în mod conștient. Acestea pot fi gânduri sau idei în loc de manifestări fizice. O asemenea zi: 12 ianuarie.

Financiar situația lor monetară va fi afectată de modificările pe care partenerii lor le vor face. Venitul vor fi excelente, dar vor necesita mult mai multe eforturi decât este normal. Acum se va produce o revizuire a filozofiei lor financiare.

Şi la capitolul sănătate stau bine, totul este să nu recurgă la întăritoare care îi pot revigora pe moment, dar care pot genera dependenţe din care să iasă cu foarte mare greutate apoi.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top