Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva februarie 2018 - RAC. Previziuni detaliate pentru nativii zodiei Rac în luna februarie. Ce au pregătit astrele.

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – RAC

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – RAC. Pentru aceşti nativii este o săptămână cu dus-întors. Racii se pot confrunta cu provocări luna aceasta, tot din cauza regulilor impuse de Saturn, vor vedea ceva mai încolo și oportunitățile de creștere care au însoţit eforturile lor.

Pentru unii cu beneficii pentru alţii cu… suplicii! Marile lor probleme vor fi legate de felul în care înţeleg că trebuie să se despartă de ceea ce au, că se numeşte el trecut, amintiri sau parteneriat. Simt că trebuie să înceapă altceva, dar pentru a începe ceva nou trebuie mai întâi să o încheie cu problemele vechi.

Până atunci, accentul se va pune, în general, asupra rezolvării problemelor de la locul de muncă, cele legate de carieră sau de relațiile la locul de muncă. Vor fi nevoiți să se împăce cu ceea ce nu se potrivește, astfel încât să poată fi cât mai productivi. Odată ce vor depăși aceste obstacole, se vor simți extrem de stăpâni pe ei profesional vorbind și vor merge mai repede decât înainte.

Din punct de vedere relaţional, chiar şi în cuplurile mature femeile vor fi cele care vor pune punct relaţiei, sătule să tragă singure la căruţa căsătoriei. Multe vor fi acuzate că s-au săturat de prea mult bine, dar aceasta este imaginea care se vede din afară, nimeni nu ştie ce se petrece în casa cuiva, nici chiar şi cei care spun că îi cunosc foarte bine.

Multe dintre dispute au plecat de la bani, de la câţi bani aduce fiecare în casă, de la cât şi cum contribuie fiecare la păstrarea căminului şi nu mă refer acum la administrarea cheltuielilor, ci la felul în care înţeleg să îşi trăiască viaţa în cămin şi de aici necazul. Unii raci vor fi puşi să aleagă între propria familia şi mama, dar indiferent de motivaţie, cert este că femeile vor fi cele care vor pune piciorul în prag.

Dacă sunt singuri, ar putea întâlni pe cineva în a doua jumătate, până la sfârșitul acestei luni, dar cum nu se pune problema unei relaţii serioase, este totuşi o aventură necesară! Dacă sunt însă deja un cuplu, acesta este momentul perfect pentru a se distra alături de partener. Zile negre: 8, 9 și 11 ianurie.

Mulţi Raci vor fi puşi în situaţia de a alege între familie şi carieră, mai ales că din punct de vedere profesional le merge bine şi nu vor fi de acord ca de dragul unui capriciu să se lase de muncă. Posibil ca în context, unele decizii care se vor lua să îi deranjeze, fie vor fi numiţi alţii pe postul pe care îl doreau ei, fie postul sau funcţia se vor bloca.

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – RAC

Poate că acest lucru li se va părea înfricoșător, dar sunt pe mâini bune și această schimbare este necesară pentru a trece la o situație mai bună. Această nouă oportunitate va aduce de asemenea câștiguri financiare, astfel încât să puteți aștepta la o mică sumă suplimentară care vine în curând!

Zile la care să fie atenţi: 8 și 10 ianuarie. Putem lua în calcul şi munca pe cont propriu, posibil să trebuiască să ia o decizie să-şi suspende pe o perioadă determinata activitatea sau să închidă taraba, pentru că lucrurile nu mai merg.

Financiar vor exista schimbări majore în strategia lor financiară precum și în relaţiile cu persoanele implicate în investițiile lor. Finanțele se vor îmbunătăți uşor spre sfârşitul lunii. Veniturile lor vor fi suplimentate de cele ale partenerului, dar și de cele ale prietenilor.

Ca sănătate, şi ei să fie atenţi la puseeele de tensiune şi la durerile de cap care, faţă de durerile de cap ale Berbecilor, se datorează deshidratării, deci să consume lichide.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top