Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018 Berbec. Iată ce anunță astrele pentru a doua săptămână a lunii iulie. Berbecilor li se recomandă să se bazeze pe instinctul lor și astfel vor avea succes cu carul.

Nativii zodiei Berbec încep săptămâna cu dreptul. Zilele acestea li se deschid ușile așa cum nu s-a mai întâmplat de mult timp. Luna Nouă în Rac din 13 iulie și eclipsa parțială de Soare sunt cel mai bun moment pentru a profita de tot ceea ce li se oferă. Săptămâna se anunță una de excepție pentru nativii zodiei Berbec.

Horoscopul săptămânal integral

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nimic nu este prea mult zilele acestea, nicio ofertă nu este prea greu de acceptat și totul merge strună, pe toate planurile. Trebuie să aibă încredere mai multă în ei înșiși zilele acestea și să facă ceea ce le spune instinctul. Nu este neapărat nevoie să le ceară ajutorul apropiaților, căci vor reuși să se descurce singuri fără probleme.

În ceea ce privește sănătatea, nu ar strica o vizită la medic pentru niște analize de rutină. Au cam neglijat până acum vizitele la doctor și trebuie să facă o reevaluare a stării de sănătate generale.

În relația cu cei dragi, totul se desfășoară neașteptat de liniștit, iar nativii zodiei Berbec se gândesc că totul se poate schimba într-o clipă. Însă astrele sunt de partea Berbecilor. Cei care sunt singuri au ocazia să întâlnească zilele acestea o persoană la locul de muncă sau într-un loc neașteptat. Cineva drag le-ar putea face cunoștință cu cineva special care le va schimba viața pentru totdeauna.

La serviciu, un proiect nou care apare este este un bun prilej pentru ca nativii zodiei Berbec să își demonstreze calitățile. Munca de care dau dovadă și performanța vor fi răsplătite. Chiar dacă nu văd rezultatele imediat, șefii vor pune ochii pe nativii Berbeci și le vor recunoaște talentul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top