Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie Taur

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie Taur. Nativii zodiei Taur sunt mai preocupați ca niciodată de persoanele din jurul lor și de modul în care să se facă plăcuți de către acești oameni. În ultima perioadă simt că i-au neglijat pe cei dragi, așa că este momentul să facă o schimbare radicală în comportamentul lor.

Luna Nouă de pe 13 iulie îi îmbie pe nativii zodiei Taur la proiecte noi, să studieze ceva ori să se mute. Un curs de perfecționare oferit la serviciu este binevenit pentru a le arăta tuturor cât de capabili sunt în domeniul în care lucrează.

Horoscopul săptămânal integral

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În același timp, eclipsa de Soare le oferă oportunități noi nativilor zodiei de a pleca într-o călătorie cu cei dragi ori de a plănui o vacanță alături de cei apropiați. Au nevoie de un moment de respiro, deoarece au fost destul de surmenați în ultima vreme.

În plan personal, nativii zodiei Taur care sunt singuri au ocazia de a începe o nouă relație. Cei care sunt deja într-o relație pot încheia o relație care nu îi mai face fericiți. Nu va fi o decizie luată în pripă și va fi considerată cea mai bună de către ambii parteneri. Nu are rost să rămână într-o relație de conveniență.

Taurii întâlnesc persoane noi de la care au multe lucruri de învățat. Au o perioadă în care sunt extrem de preocupați de educația lor.

Mare atenție pentru zilele de joi și de vineri, căci niște vești neașteptate le-ar putea da viața peste cap. Să fie pregătiți pentru orice fel de vești, oricât de neplăcute ar fi. Viața nu este compusă numai din momente fericite și trebuie să aibă răbdare cu cei din jur, pentru a nu crea disensiuni. Dezamăgirile pot fi la tot pasul dacă nu știu cum să gestioneze lucrurile din jurul lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top