Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 1 - 7 aprilie 2018 Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Berbec. O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme, până la schimbarea casei sau a maşinii.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Aceasta este latura lumească a vieţii, dar ei se regăsesc acum şi în plan spiritual, căutările lor îmbracă forma unor revelaţii pe care le aşteptau de ceva vreme.

Toată impulsivitatea lor va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine. Este un lucru foarte important pentru un Berbec.

Pe de altă parte, pe maturi îi chinuie procesele de conştiinţă pentru ceea ce nu au făcut, dar ar fi putut face, deşi aparent nu aş fi spus că pot fi atât de profunzi, nu de alta, dar de regulă ei sunt cei care dau cu capul fără să se gândească la urmări.

Pentru ei astrele funcţionează la nivel de comunicare deschizându-le noi perspective, nu trebuie decât să le fructifice.

Chiar dacă uneori îşi mai înghit neputinţa, comunicarea cu vârstnicii le poate aduce beneficii afective nebănuite. Tinerii, de regulă, comunică mai uşor cu bunicii decât cu părinţii, iar sfaturile pe care le primesc le permit să verifice adevărul.

Zile bune – 3 şi 4 aprilie. Cuplurile trec printr-o perioadă înfloritoare în sensul că nu mai sunt dispute de orgolii, ci lucrurile se fac de comun acord.

Acolo unde până mai ieri nemulţumirile ameninţau să destabilizeze relaţia, iată că săptămâna aceasta lucrurile capătă noi valenţe şi Berbecii pot spune că au o perioadă fastă. Perioadă foarte bună: 1, 2 şi 4, 5 aprilie, când vor decide fie schimbarea casei, fie vor da undă verde înnoirilor din gospodărie.

Separarea, adică cei tineri cu casa lor, părinţii la fel, va aduce liniştea şi va reînnoda relaţia părinţi – copii, adică noră – soacră.

Profesional au scăpat de ameninţarea disfuncţionalităţilor sau de pierderea locului de muncă, sunt apreciaţi pentru ceea ce fac, cel puţin pe 2 şi pe 4 aprilie, vor ieşi în evidenţă prin ceea ce spun, surprinzător, şi nu prin ceea ce fac. Soluţiile simple pe care le găsesc îi pot transforma în mici vedete la locul de muncă, noroc că lor nu li se urcă la cap.

Sunt însă destul de multe tensiuni, mai ales acolo unde cuplurile lucrează împreună, cum sunt asociaţiile familiare, sau unde cei tineri acceptă foarte greu subordonarea şi sunt gata să creeze o furtună într-un pahar cu apă din nimic. Trebuie să înşeleagă că nimeni nu se naşte învăţat. Zile tensionate: 2 şi 5 aprilie.

Alţii vor să-şi spele păcatele şi încheie, în sfârşit, un contract după care aleargă de ceva vreme, deci atenţie la ziua de 4 aprilie.

Financiar nu stau prost, am mai spus-o, este un segment care nu le dă bătaie de cap, deoacamdată banii sunt şi vor mai fi, totul este să nu devină cheltuitori sau dacă trebuie să cumpere ceva să, analizeze ofertele pentru achiziţie. Zile bune: 2 și 5 aprilie şi 3 – 4, când se pare că le intră şi ceva bani în buzunare.

Ca sănătate, predomină stările de tensiune, adulţii se pot confrunta cu pusee care să îi ducă la spital, la fel, vârstnicii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top