Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 1 - 7 aprilie 2018 Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Fecioară. La aceşti nativi se remarcă o deschidere spre spiritualitate remarcabilă, ceea ce aduce o perioadă la fel de bună pentru ei.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Pe de o parte sensibilitatea datorită crucii în semne mutabile îi aduce în ipostaze extreme: fie le amplificarea sentimentului de credinţă, câştigul spiritual de pe urma tranzitului prin casa muncii a lui Neptun, fie le exacerbează dorinţa de a avea, de a poseda cu orice preţ pentru a-şi asigura stabilitatea materială prin trigonul de pământ care îi va urmări ceva timp de acum încolo.

Posibile conştientizări ale unor probleme care îi chinuie de ani de zile, boli de care suferă ca urmare a traumelor din copilărie sau din adolescenţă, cert este că nativii Fecioară se vor lupta cu demonii interiori. Pe unii îi vor domina, pe alţii vor trebui să înveţe să îi accepte, iar pe alţii nici măcar nu îi ştiu.

Merg lucrurile pe aproape toate planurile, cu unele excepţii legate de familie, nu este vorba de relaţiile de cuplu, cât mai de grabă aş spune că este vorba despre boala unui părinte. Sunt însă nativi care vor pune punct unor lucruri, pe care trebuiau să le încheie de multă vreme. Zilele de 1, 3 şi 4 aprilie sunt grăitoare în acest sens.

Mulţi nativi preferă acum să facă ordine în viaţa lor, să încheie capitole relaţionale. Unii se vor înţelege şi vor merge de comun acord la notar, alţii vor dori partaj pe cele mai ciudate lucruri numai ca să facă zile fripte fostului partener.

Mă gândesc, de câtă diplomaţie au nevoie unii dintre parteneri pentru a face cuplul să depăşească momentele de criză şi Fecioarele sunt maestre în aşa ceva. Se nasc cupluri tinere pe cale oficială, care îşi trăiesc cel mai frumos moment din viaţă la intensitate maximă.

În ce privește zilele de 6 și 7 aprilie, vor fi zile de nervi, tensiuni, neînţelegeri pe care însă vor avea putearea să le încheie în nota lor, fără intervenţia altora din familie.

Cuplurile tinere vor prefera un concediu peste graniţe, în timp ce cele adulte se vor refugia la munte, unde vor simţi ei că trebuie să ajungă. Alţii se decid să se căsătorească şi încep să alerge pe la localuri ca să poată apoi, stabili data cununiei.

Zile benefice din acest punct de vedere: 1 şi 2 aprilie. Tinerii pot simţi cum le ia inima la galop pentru prima oară. Să trăiască aceste clipe care pentru ei seamănă cu un miraj, aşa cum ar bea apă, sentimentul este înălţător şi copleşitor în acelaşi timp.

Profesional le merge excelent, chiar vor fi provocaţi să participe la un concurs pentru o funcţie sau vor primi oferte de muncă mult mai generoase, aşa că să profite de orice moment pentru a excela pe linie profesională.

Favorizate doamnele, bineînţeles, sau cei la vârsta pensionării, care simt că nu mai pot şi doresc să transfere ştafeta meseriei, a responsabilităţilor sau cârma afacerilor în mâinile celor mai tineri. Zile de decizie: 3, 4 şi 5 aprilie.

Posibile negocieri pentru un nou loc de muncă, după cum este posibil să ia parte la un seminar sau un simpozion unde meticulozitatea, pragmatismul şi precizia informaţiilor să le pună în evidenţă creativitatea. Foarte bune în acest sens zilele de 5 și 6 aprilie.

Nici cu sănătaea nu ar fi probleme dacă nu s-ar speria de oarecare palpitaţii datorate fie stresului, fie într-adevăr unor tulburări cardiace sau hormonale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top