Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 martie – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Rac

Iată nişte nativi pe care i-aş numi mulţumiţi, dacă nu chiar fericiţi! Aş spune că le merge bine pe toate planurile, cu mici excepţii, pentru că viaţa se cere condimentată, dar aş spune că segementul afectiv, studiu, serviciul şi chiar sănătatea sunt foarte bine susţinute.

Cu un noroc ieşit din comun, dacă ne gândim că ar putea atinge înălţimi pe care niciodată nu le-au visat, dar acest noroc va trebui dublat de eforturi serioase. Problemele personale și aspectele emoționale vor fi dominante în această lună.

De asemenea, finanţele câştigă în importantă, iată măcar un motiv pentru care să găsească soluţii pentru echilibrarea planului personal cu cel profesional, succesul depinde de talentul lor de a echilibra cele două planuri.​

Afectiv lucrurile merg ca pe roate, cu excepţia celor tineri, care nu prea au încredere în ei sau sunt foarte legaţi de fustele mamei. Cam greu la tinereţe să separi ceea ce ar fi trebuit să faci la adolescenţă, dar le-aş sfătui pe acele mame, şi mai ales native Rac, să fie puţin atente la cum gestionează relaţiile cu copiii.

Vor fi răsfăţaţi de oportunităţi care îi vor ajuta să prospere şi… financiar. Cei care sunt singuri vor fi remarcaţi de sexul opus pentru senzualitatea, sex-appeal-ul şi frumuseţea fizică.

Spuneam că dragostea are legătură şi cu banii pentru că, dezvoltarea afacerilor proprii sau pornirea a ceva pe cont propriu, depinde foarte mult de sprijinul material pe care îl dă partenerul de viaţă.

Cuplurile tinere vor trebui să se gândească bine înainte de a planifica o sarcină, pentru că urmează o prioadă foarte bună pentru fertilitate. Pentru Racii singuri este o perioadă excelentă, colorată și productivă în toate sensurile. Pot acționa simultan, pe mai multe fronturi, totul va funcționa pentru ei, dar să se gândească – cât de corect este acest lucru față de celălalt.

Poate acum nu pare ceva de luat în seamă, dar mai târziu, când lucrurile se vor înrăutăţi, îşi vor pune disperate întrebarea de ce nu se căsătoresc, de ce nu îşi găsesc pe cineva?

De ce? De ce? De ce? Păi pentru că ei nu ştiu să ia decizii fără ajutorul mamei! Deci, sfatul meu, este să îşi încurajeze copii să se implice, să ia decizii singuri, să se implice pentru că doar aşa vor învăţa ce este responsabilitatea şi îi veţi responsabiliza! Este valabil mereu, inclusiv săptămâna aceasta! Pentru unii, în sfârşit, vine vestea cea mare, vor fi părinţi! 17 – 18 decembrie sunt numai bune pentru asemenea veşti.

Profesional, cred că pentru unii s-au produs schimbările majore care trebuiau să se petreacă, alţii fierb în creuzetul examenelor şi interviurilor, mă refer la cei care sunt la început şi visează o carieră, participă la concursuri de promovare ceea ce nu este rău, se implică în tot ce se cere la locul de muncă şi în relaţiile cu colegii.

Trebuie să vină cu idei noi care să le aducă stabilitatea şi dacă trebuie să îşi păstreze slujba sau afacerea. Să nu ezite să îşi exprime părerea atunci când li se cere să ajute la organizarea unui eveniment. Participarea lor activă va fi în avantajul tuturor. Să încerce să vadă dincolo de aparenţa lucrurilor, deoarece aceasta le va oferi perspectiva obiectivă necesară.

În niciun caz să nu se izoleze de prieteni și de cei dragi, să nu se închidă în propriile gânduri și probleme. Zile propice: 13, 14,15 decembrie.

Ziua de 16 decembrie le poate aduce unora norocul unui contract sau a unui loc de muncă în străinătate!

Financiar aş vrea să fie atenţi la zilele de 11 şi 12 decembrie, pentru că vor trece de la Rai la Iad cu foarte multă uşurinţă, vor trage sperietura vieţii lor dacă cineva mai în vârstă va face o criză şi îi va pune în situaţia să gestioneze momentul, şi gândul că este posibil să piardă pe cineva la care ţin foarte mult şi faţă de care nu şi-au manifestat îndeajuns atenţia!

Ca sănătate, singurul obstacol care ar putea apărea ar fi oboseala datorată faptului că se împrăştie pe mai multe planuri pentru a-şi atinge obiectivele. Dar atenţie, stresul poate duce la urticarie, neurodermite, ulceraţii la nivelul gurii, acnee și cosuri.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top