Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Scorpion. Deocamdată, și lor ar trebui să le meargă din plin. O perioadă fastă pentru cei care lucrează în domeniul relaţiilor externe, administraţiei, informaţiilor şi sănătăţii, domenii în care puterea este cea care impune calea.

Citește horoscopul săptămânii vitoare pentru toate zodiile: 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Acum se concep strategii care să cuprindă segementele amintite, vin şi fondurile, nu trebuie decât să acţioneze. Personal vor trebui să lucreze, să nu se aşteapte ca altcineva să muncească pentru ei.

Tot acum ar avea sens să se concentreze ca să facă o sinteză a propriilor inițiative și a necesităților reale. Aşa ar fi, de exemplu, în domeniul muncii, dar dacă nu lucrează pentru ei, vor trebui să aloce acelaşi timp şi spaţiu şi propriilor proiecte, dar şi celor în care sunt implicaţi, pe linie profesională.

Din asta ar trebui să înţeleagă că avem de-a face cu un spectru mai larg de oportunități și de posibilități. Nu trebuie să se aștepte ca toți factorii externi să îi avantajeze, dar nu trebuie nici să îi îngrijoreze.

Totuşi, şi am mai spus asta, pentru unii Scorpioni problemele continuă vină dinspre drumuri, fie nu ajung acolo unde şi-au propus sau au promis, fie sunt obligaţi să meargă unde nu le convine, fie se întâmplă ceva legat de drepturile moştenitorilor, de o moştenire propriu-zisă care reclamă prezenţa lor într-un spaţiu pe care nu îl cunosc, ceea ce le creează o stare de indispoziţie.

Familia le este alături, lucru pe care nu aş putea să-l spun despre copii, dacă sunt mici nu înţeleg ce se petrece, dacă sunt mari sunt rebeli. Cei care sunt singuri ar putea întâlni iubirea undeva peste hotare, când vor pleca într-o delegație. De asemenea, pot întâlni dragostea în mediul academic sau în locuri spirituale.

Cuplurile vor fi preocupate cu planurile de renovare ale casei, dacă însă doresc să investească într-o casă nouă, ar trebui să amâne până după 10 ianuarie, anul viitor. La fel se pune problema şi pentru conceperea unui copil, este o săptămână și o lună propice pentru aşa ceva. Un lucru foarte important este să fie ei înşişi.

Dacă nu sunt căsătoriţi, dar au o relaţie, există riscul ca aceasta să se încheie, mă refer la femei care vor fi obligate să aleagă între profesie şi familie şi mai mult ca sigur vor alege profesia, pentru că vor bani şi afirmare. Relaţiile de cuplu devin dramatice prin stereotipie şi atunci când acestea sunt monotone, sensibilul Scorpion caută altceva.

Este posibil să-şi surprindă cu anumite lucruri partenerul sau partenera de viaţă, lucruri pe care nu le știau şi asta ar putea schimba perspectiva asupra relaţiei. Zile fierbinţi: 14, 15 şi 16 decembrie.

Profesional lucrururile cunosc o curbă ascendentă sau, ca să folosesc un termen la modă, sunt în trend, dar nu pentru multă vreme. Vor putea folosi numeroasele șanse pe care le au pentru a obține tot ce-şi doresc.

Moderaţia este importantă acum, să fie prudenţi şi atenţi, în primul rând faţă de sine, altfel riscă să piardă cele mai profitabile oportunităţi. Îşi pot atinge obiectivele cu ajutorul abilităților sociale, prin cooperare cu ceilalţi și să facă apeleze la compromisurile necesare doar dacă este necesar. Trebuie să se concentreze pe schimbarea imaginii personale prin eliminarea lucrurilor inutile din viața lor.

Posibil să fie nevoiţi să facă mai multe alegeri profesionale şi cele mai importante aspecte vor fi concentrate luni și marți, deci nu vor fi nevoiţi să fie mereu la la limită.

Au nevoie de un loc de muncă şi de o poziţie socială care să le asigure liniştea, sau cel puţin le provoace inteligenţa şi îi obligă să aibă iniţiativă. Zile de criză: 14 şi 15 decembrie.

Ca sănătate nu se pot plânge pentru că au o lună excelentă, iar libidoul lor va fi foarte mare. S-ar putea să aibă probleme cu sinusurile sau cu polipii. Le-ar prinde bine o cură de detoxifiere ca să-şi cureţe corpul de toxine și să scadă din greutate, dacă este necesar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top