Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 24 - 30 iunie 2018 - Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 BERBEC

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 pentru zodia Berbec.

Berbec

Nu aș spune că își doresc asta, dar martie îi va prinde fără apărare în fața iubirii și nu vor ști ce atitudine să aibă. Iubirea pare să le dea aripi și pe 11 – 12 martie, proiectul preferat începe să prindă formă, nu mai sunt dispuși să îi prindă seara în birou însă.

Fie că le place, fie că nu, pe 13 și 14 martie vor fi obligați să recunoască că s-au îndrăgostit, așa că să nu se împotrivească, să nu se întrebe de ce, ci să se lase duși de val.

Relațional – problema pe care și-o pun acum este: dragostea poate fi organizată sau trebuie să vină atunci sunt pregătiți pentru asta? Ei bine, în martie, unii Berbeci vor fi surpinși pe picior greșit și vor cădea în capcana lui Cupidon.

Încă din prima zi a lunii, vor simți că le fuge pământul de sub picioare, se vor întreba, mirați, oare nu cumva a venit vremea să se așeze la casa lor? Cuplurile tinere se pregătesc de schimbări în familie, deoarece pe 12 sau 13 martie ar putea adopta un animăluț de companie, vor lua decizia să se mute împreună în cazul că trăiesc separat, sau familia lor se va mări prin venirea pe lumea a unui pui de om.

Cuplurile mature fac și ele schimbări pe 15 și 16 martie, dar de astă dată pentru a face loc tinerei familii, acolo unde se poate, unde nu, vor căuta soluții rapide. Domnilor, nu vă purtați egoist, pentru că puteți pierde totul cât se bate din palme pe 16 și 17 martie. Tot pe 17 martie se vor pregăti să iasă din decor.

Profesional – simt deodată nevoia de a face curățenie în viața profesională și la propriu și la figurat. Putem vorbi despre curățenie, putem vorbi despre tăierea unor relații de muncă toxice, își doresc să arunce ceea ce nu mai au nevoie în viața lor profesională, sa aducă la zi sarcinile de serviciu, să-și impună un anumit ritm de lucru care să le sporească eficiența și să-și stabilească termenele de execuție.

Stați liniștiți, este doar un impuls, a doua zi vor uita de asta, dar suflul acesta cu care încep ziua îi antrenează și pe ceilalți și șefii mai mari pot constata că sunt buni lideri și iata, gata, avansarea! Să nu uităm că intrăm în prima lună de primăvară.

Să se asigure însă că ceea ce fac nu îi deranjează pe colegii din celelalte departamente sau servicii, pentru că, deși împărtășesc cu colegii de birou ce vor să facă, pe 12 și pe 13 martie lucrurile pot degenera și pot merge în crescendo câteva zile, ca să culmineze pe 16 și 17 martie cu dispute verbale acide. Să caute inspirația pentru a ieși din conflict acolo unde nimeni nu se gândește și vor avea soluția.

Financiar – Banii vin, dar felul în care îi administrează ține de felul cum știu să-și administreze bugetul și atitudinea pe care o au față de bani. Felul în care muncesc este unul determinant și pentru mulți dintre ei câștigurile din muncă proprie înseamnă un adevărat succes.

Și logic, mare parte din acești bani vor merge pe te miri ce, începând cu accesoriile scumpe, îmbrăcăminte, bijuterii, autoturisme, iar pentru omul obișnuit pe cheltuielile cotidiene. Sa verifice dacă sunt cu achitarea taxelor și impozitelor la zi.

Sănătate – corpul lor simte nevoia de relaxare și în consecință, dacă nu sunt atenți la aceste semnale, se pot confrunta cu ieșiri nervoase de necontrolat, cu pusee de tensiune arterială, cu dureri de cap și chiar crize renale declanșate prin epuizare energetică.

De asemenea, cei care știu că au probleme cardiace să aibă grijă la fluctuațiile de climă, în special la schimbările bruște de temperatură. Probleme cu care se mai pot confrunta sunt sinuzitele sau dantura, ori cu dureri de spate, dureri lombare.

2 Comments

2 Comments

  1. Ramona

    2018-03-09T03:29:35+02:00 at 2018-03-09T03:29:35+02:00

    Pești?

  2. maria

    2018-03-13T18:17:50+02:00 at 2018-03-13T18:17:50+02:00

    Zodia pesti dece este exclusaaaaA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top