Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Chinezesc

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie pentru zodia Pesti. 

Pești

Acești nativi încep săptămâna cu o mulțime de idei, dar mai ales își doresc să poată ajuta un coleg sau o colegă de serviciu care se confrună cu probleme serioase de sănătate, pe de altă parte își doresc să retrăiească o veşnică poveste de dragoste. Sunt muncitori, harnici când vor și fac orice ca să le meargă bine.

Sigur, nu au întotdeauna chef de muncă, dar atunci când au, trebuie să recunosc că sunt capabili să facă lucruri mari. Ce este important însă este că pe 13 și 14 martie pot fi recompensați cum nu se poate mai bine, ceea ce le dă inspirație, curaj să meargă mai departe și succes în tot ce întreprind.

O veste extraordinară vine dinsre 15 și 16 martie, când romantismul incurabil le poate aduce partenerul sau partenera pe care o doresc. Un coupe des foudre, o privire galeșă sau un zâmbet misterios vor face să se întoarcă toate capetele după ei.

Totuși, în a doua parte a săptămânii mare atenție la alimentație, pentru că mâncatul pe sărite sau dietele după ureche le va transforma corpul într-un adevărat strigăt de disperare. Să nu mai plece urechea la sfaturile oricui, dacă vor dietă, să meargă la un nutriționist.

Relațional. Cei necăsătoriți încep săptămâna cu o cerere în căsătorie, își doresc să oficializeze relația, la fel și virtualul partener și astfel zilele de 12 sau 13 martie se transformă în zile de pețit, ca să spun așa. Dacă sunt refuzați, să nu regrete că pe parcursul anului vor avea nenumărate ocazii să o pună de o căsătorie.

Prietenii le vor fi de ajutor în următoarele zile, fie să le ridice moralul, fie să le fie martori. Împreună vor discuta detaliile, le vor plânge pe umăr sau își vor face vise, totul este posibil, mai ales pe 16 și pe 17 martie.

Din a doua parte a săptămânii să fie atenți la sănătatea lor, mai ales în zilele de 15 și 16 martie. Culmea este că nu aceasta este baza conflictelor, ci relațiile de alt tip cu un coleg sau o colegă și gata gelozia, deci, mare grijă pe 17 martie, dar lucrurile se vor liniști abia către sfârșitul lunii.

Profesional. Să fie atenți la asperitățile de la locul de muncă, la dușmăniile pe care le stârnesc și la invidia cu care sunt înconjurați. Creativitatea lor circumscrie geniului și de aici confruntările de care vor avea parte pe 12 sau 13 martie. În jurul lor se țese o plasă pe care dacă nu o văd, vor cădea în ea și vor merge din greșeală în greșeală.

Ei știu cât sunt de pricepuți în tot ce fac, dar asta nu exclude ca cei pe care îi consideră prieteni să le întindă o capcană care poate duce chiar și la pierderea locului de muncă pe la mijlocul săptămânii. Să nu își facă probleme, pentru că nu vor rămâne fără loc de muncă, sunt destui angajatori care să le ofere un loc de muncă.

Unii colegi le pot cere ajutorul sau un favor, dar să fie atenți că în spatele acestei cereri se ascunde ceva premeditat numai și numai ca să le facă rău, unde va pe 12, 13 şi 14 martie. În ultima parte a săptămânii s-ar putea ca iubirea să le distragă mintea de la ce au de făcut și se pot pomeni cu o penalizare.

Financiar stau bine. Bani vin din toate părțile de la locul de muncă, de la partenerul, iubitul sau partenerul lor, din rambursarea unor creanțe cum ar fi dividendele sau asigurarea de viață, din grațiile femeilor tinere pentru cei din showbiz, din comunicare și proiecte de marketing.

Activele pe care le dețin își pot spori valoarea pe neașteptate. În schimb, le-aș sugera să evite speculațiile financiare care nu le sunt necesare acum.

Sănătatea este precară în sensul că neștiind să-și drămuiască energia, se epuizează foarte repede și se pomenesc că nu mai pot face față problemelor, clachează și cad în extrema cealaltă – a psihozelor, a nevrozelor, a obsesiilor maniaco-depresive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Chinezesc

To Top