Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 24 - 30 iunie 2018 Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 SCORPION

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 pentru zodia Scorpion.

Scorpion

Nevoia de a face mai multă lumină în jurul lor pleacă de la speranța că nu doar viața le va fi mai bună, ci că vor reuși să arunce o undă de lumină și asupra unor părți întunecate ale personalităţii lor. Dar ca să facă asta, trebuie să fie siguri că doresc să arate și celorlalți modul lor de a gândi sau de a acționa.

Trebuie să se asigure că ceea ce lasă să se vadă, se vede atât cât trebuie, fiți siguri că întodeauna ei vor avea ceva de ascuns. De fapt, dacă mergem la rădăcini, această lumină ascunde, în realitate, un aspect afectiv, nevoia de emoție pentru a face față unei probleme de natură relațională care are legătură nu doar cu familia, nu doar cu perosna iubită, ci și cu locul de muncă, cu proiectele în care doresc să se implice.

Primele două zile ale săptămânii vor fi destul de tensionate, cu turbulențe verbale pentru că nu știu cum anume s reacționeze. Din 14 până undeva pe 16 martie, intuiția este la cote înalte și tot ceea ce bănuiau legat de o persoană, de familie, despre un nou loc de muncă se.

După 17 martie rezultatele pe care le vor obține vor fi mai mult decât mulțumitoare, sunt foarte siguri pe ei, vorbesc însă parcă prea mult și acest lucru îi vulnerabilizează.

Relațional. Încep săptămâna cu nevoia de fi doar cu ei înșiși, chiar dacă sunt într-o relație sau sunt căsătoriți. Interogații de tipul sunt mulțumit cu viața mea? ar putea fi îmbunătățită relația cu partenera/ul? Îmi doresc într-adevăr un iubit/ă? am trăit ceva frumos și cu cea/cel care a fost? ce trebuie să schimb la mine?

Ce a funcționat bine în trecut? Apoi, pe 16 și 17 martie ar putea să arunce totul în haos în jurul lor pentru că dorind să-și schimbe atitudinea, îi va pune pe cei apropiați în gardă, iar ei nu se obosesc să explice de ce acestă schimbare de atitudine.

Pe la jumătatea lunii revine încrederea în sentimentele lor, mai ales că persoana iubită sau partenera/ul vor fi acolo să le asculte păsul. Nu este indicat să ia decizii vis-a-vis de cuplu pe 16 martie. După 17 martie revine nevoia de a-și exersa abilitățile de comunicare și atunci viața intimă a Scorpionilor va căpăta nuanța senzualității excesive.

Profesional. Ar trebui să arunce o privire serioasă asupra a tot ceea ce semnifică muncă și carieră pentru ei, mai ales dacă se pune problema întreținerii unor relații profesionale cheie pentru ascensiunea lor. Se simt puțin dați deoparte și nu găsesc nicio portiță prin care să-și evidențieze disponibilitățile. Să stea cuminți pentru că nu durează decât câteva zile.

Vor urma zile de maxima tensiune și muncă din greu, nu le va fi ușor în săptămâna 11 – 17 martie. Intuiția le spune să stea în espectativă și așa vor face, chiar dacă lucrurile amenință să degenereze, indiferent că sunt angajați sau au propria afacere.

Abia după 17 martie se deschide drum pentru ei, vor antama discuții pe marginea unor contracte și își vor expune ideile fără să se teamă de contracarare. Scopul lor este să obțină că mai multe informații pentru a ști cum să-și orienteze nevoile profesionale.

Financiar. Luna martie este una dintre cele mai bune perioade financiare ale anului pentru nativii Scorpion, și multe dintre momentele financiare despre care vorbeam la începutul anului, acum încep să se întâmple. În ce privește speculațiile financiare, norocul le surâde abia după 14 martie. Banii vin în cele mai neașteptate moduri, numai bine să se răsfețe pe sine și pe cei din jur.

Sănătate. Nu le-ar prinde rău puțină mișcare, mai de grabă însă, ar putea să-și facă un abonament la un bazin de înot pentru a se menține în formă. Dar să facă și un control medical care să vizeze tulburările glandulare.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top