Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Pești

Dragoste pentru echipa ta de suflet? Declară această săptămână una de Apreciere a Prieteniei, pe măsură ce Venus și Marte devin și ei prieteni de necontestat pentru 3 săptămâni.

Marte este prezent în prezent în Capricorn și în Casa a 11-a, în timp ce Venus, jucăușă, este în Casa a 3-a a comunicării. Fii rapid! Poți sa reiei banda de alergare alături de grup de la jumătatea săptămânii? Atunci fă-o! Verificați calendarul cultural pentru activitățile de artă sau vedeți ce trupe de muzicieni sunt în trecere prin oraș.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Pești

Cu puterile tale de interrelaționare, care lucrează adesea ore suplimentare, vei încheia probabil jocul potrivirii pentru câteva dintre persoanele tale preferate. Dorești să îți extindinzi cercul de prieteni?

Invită un/o amic/ă pasională să se alăture anturajului tău pentru distracție; sau include-ți sora sau vărul care în cele din urmă a crescut suficient pentru ca voi să vă puteți distra împreună.

Cineva la care ți a debutat recent cu un nou proiect? Vorbește despre reușita ei/lui pe o pagină social media sau conectează-i la o comunitate de afaceri. Nu uita, ce oferi aia primeşti!

Chiar și în aceste poziții relaxate, Venus și Marte sunt încă planetele iubirii. În apropierea lor, Cupidon ar putea să-ți deschidă ochii spre ceva aflat sub nasul vostru și atât de evident că probabil te-a trezit, în zona prietenilor!

Ce este înțelept este să nu grăbiți lucrurile, deoarece poți vedea un amiciție platonică într-o lumină total diferită și să te simți ca și cum ai explora. Indiferent cum stai, păstrează-ți câmpul energetic deschis.

Perspectivele spirituale și cele romantice ar putea apărea oriunde, când aștepți la rând să cumperi un covrig sau când încerci o pereche de sandale fără platforme, pe care le-ai văzut pe Instagram. Cu Marte în sectorul de tehnologie, atenția pentru noile softuri poate fi o lovitură norocos.

Dacă sunteți deja într-o relație, faceți un punct de socializare să vă comportați ca o pereche la începutul acestei săptămâni. Cuplul care se joacă împreună se stârnește împreună!

De duminică, după revenirea în mers normal a lui Mercur, banii încep să se întoarcă în pușculiță. Pe măsură ce zăvoarele financiare sunt aruncate în aer și porțile sunt deschise, fii mai activ în găsirea aurului. Există clienți care apelează la interviuri și prânzuri pentru a obține ce vor?

Fă-ți o listă duminică seara pentru ca de luni dimineață să o iei la picior. Fricțiunile cu un coleg se pot amplifica și pot clarifica o serie de lucruri care să culmineze cu o răsplată surprinzătoare peste vreo 3 – 4 săptămâni.

 

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Pești

Lună Nouă din Berbec va activa colțul prosperității pentru a doua oară în acea zi. Dacă te-ai gândit la o schimbare de loc de muncă sau la o schimbare în carieră, energia Lunii Noi te va aduce la blocstartul de plecare. Deși energia lunară este una setată pe viteză, doar vorbim despre Berbec, nu te repezi cu capul înainte fără un plan.

Ai răbdare, procesul abia începe și ar putea dura până la Luna Plină din 24 septembrie când va atinge un punct de referință major. De asemenea este posibil un nou loc de muncă unde ai putea discuta despre cerințele salariale și pachetele de beneficii. Poate îți iubești slujba, dar îți place să fii provocat și răspunzi pe măsură!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top