Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – SĂGETĂTOR

Pentru aceşti nativi vorbim despre o detensionare a atmosferei, în special în plan familial, şi perspectivele asumării propriului destin, în sensul de a face ceva pe cont propriu pentru a asigura un viitor aşa cum şi-l doresc copiiilor lor.

Foarte interesant mi se pare aspectul moştenirilor care îi face să se îmbete cu apă rece, de aceea îi sfătuiesc să fie atenţi şi să se gândească bine în ce se bagă, deoarece cadrul mi se pare extrem de volatil şi cu o încărcătură deloc uşoară.

Cu cât însă vor sta să analizeze, să despice firul în patru la începutul lunii, cu atât le va fi mai neclar şi mai păgubos acest mod de a gândi pe 17, 18 sau 19 decembrie, ceea ce nu înseamnă că nu trebuie să mai privească din când în când lucrurile prin prisma lui de ce sau cum?

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – SĂGETĂTOR

Fie că se pot pomeni atraşi într-un proces, fie moştenirea care le vine este una păguboasă, pentru că există şi aşa ceva şi trebuie să plătească mai mult decât face şi, bineîneţeles, de aici reproşurile.

Îmi place că relaţional lucrurile se liniştesc şi ele, disensiunile nu dispar întru totul, dar să fim serioşi, micile contrări dau farmec şi culoare vieţii în doi. Iar Săgetătorii sunt maeştrii când se pune problema de a împăca lucrurile. Zile bune: 20, 21, 22 şi 23 decembrie.

Pun ţara la cale alături de familie, sau cei care sunt doar în faza de început a relaţiei, acum au şansa să se cunoască mai bine şi să ştie alături de cine vor porni la drum.

Totuşi, rămâne un soi de volatilitate a statutului casei în care locuiesc, nu cumva să fi girat cu ea pe cineva sau un împrumut, şi se apropie data scadenţei şi intră în panică, sau locuiesc cu chirie şi se văd în situaţia de a găsi altceva, deoarece proprietarul vrea să vândă locaţia.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top