Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 17 - 23 iunie 2018 - Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Berbec

Berbec

Mercur este în Rac în Casa 1 a persoanlităţii, moment excelent pentru a fi mai organizat, mai ales dacă planifici proiecte legate de casă sau alte activități de uz casnic. Luna este în Casa a 3-a a comunicării, marţi şi miercuri, 19 şi 20 iunie, şi poate fi o mare oportunitate pentru a începe un proiect sau pentru a face schimbări majore în viaţa ta.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Dacă ai energia necesară, poți să preiei conducerea şi să fii în frunte toată luna. Totuși, nu e vorba de muncă. Venus conjunctă cu Nodul Nord în Leu te arată carismatic, miercuri, 20 iunie, ceea ce te poate încuraja să te bucuri de mai mult timp liber. Dacă asta implică distracții creative și puțină dragoste, cu atât mai bine.

Venus, de asemenea, în pătrat cu Uranus poate sugera o întâlnire, ar putea fi destul de provocatoare. În cele din urmă, ar putea fi dificil să convingi pe cineva de ceva vineri, 22 iunie, așa că nu încerca să insişti. Foloseşte-ţi creierul pentru a rezolva problemele la începutul săptămânii. Cu cât devii mai emoțional, cu atât este mai puțin probabil să fii mulțumit de rezultate.

Ai de luat o decizie importantă, mai târziu, în această săptămână, este firesc să te gândeşti la lucrurile bune petrecute alături de o persoană atunci când te împaci, dar mai întâi nu uita motivul pentru care te-ai despărțit în primul rând.

Concentrează-te acum să faci tot ce este mai bun. Energia disipată poate face oamenii și situațiile imprevizibile. Dacă ai avut în vedere o schimbare în carieră, acesta este momentul potrivit pentru a face planuri serioase pentru a te deplasa într-o nouă direcție.

Nu pune la inimă tot ce auzi. Mulți oameni sunt stresați și dezechilbraţi din punct de vedere energetic. Energia încurajează o abordare realistă a chestiunilor financiare. Sinceritatea și obiectivele specifice servesc intereselor tale. Managerii vor găsi în voi un suport practic. Drumurile vor începe să se deschidă acum.

Comunicarea de toate tipurile, inclusiv cumpărarea și vânzarea, se vor derula mai ușor. Acesta este un moment important pentru a acorda atenție micilor detalii. Proiectele de grup sunt favorizate. Nu accepta nicio ofertă la valoarea nominală. Evaluarea de către un anumit om a unei situații va fi extrem de optimistă. Energia te poate face să acționezi impulsiv din punct de vedere sentimental.

În această săptămână ai mai multe oportunităţi, aş spune despre unele că sunt şanse unice. Partea dificilă este că trebuie să îţi faci munca mai durabilă, profitabilă și sigură. Nu lăsa să-ţi scape nicio șansă acum. Construieşte ceea ce doreşti.

Urmează-ţi visele. Dacă ai probleme de sănătate, încercați să găseşti răspunsul în visurile tale. Te ajută să îţi asculți intuiția. Ești conectat puternic cu ea acum. O disciplină spirituală precum yoga sau tai chi va echilibra sinele fizic, mentalul și emoționalul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top